Efter installation af 10.1.2 vises en PDF-fil i Internet Explorer som en tom side. Visningsproblemer kan have flere forskellige årsager. Denne artikel er kun rettet mod et specifikt problem med 10.1.2. Problemet er løst i den gratis 10.1.3-opdatering til Acrobat X og Reader.

Løsninger for slutbruger (klientside)

Løsning 1: Opdater til Acrobat eller Reader 10.1.3

Problemet er løst i 10.1.3-opdateringen til Acrobat og Reader. Du kan installere den automatisk fra selve Acrobat eller Reader.

1. Åbn Acrobat eller Adobe Reader.

2. Vælg Hjælp > Kontroller for opdateringer.

Vælg Hjælp > Kontroller for opdateringer

Opdateringen bliver installeret automatisk i Acrobat eller Reader.

Hvis du foretrækker det, kan du selv hente og installere opdateringen. Klik på det pågældende link herunder, og find 10.1.3-opdateringen.

Reader-opdateringer (til Windows)

Reader-opdateringer (til Macintosh)

Acrobat-opdateringer (til Windows)

Acrobat-opdateringer (til Macintosh)

Løsning 2: (Ikke nødvendig, hvis du opdaterer til Acrobat eller Reader 10.1.3)

Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Hent og åbn PDF-filen i et separat produkt. Virker altid.
  • Opdater PDF-filen (tryk på F5). Virker nogle gange.
  • Geninstaller 10.1.1. Virker altid.
  • Installer korrektionen til 10.1.2-produkter på denne måde:
  1. Log på computeren som en administrator.
  2. Luk Acrobat og/eller Reader.
  3. Pak overførslen ud (dekomprimer) på en valgfri placering.
  4. Dobbeltklik på den udpakkede exe-fil for at køre den.

5. Genstart computeren.

Bemærk: Kør korrektionen i baggrunden ved at angive flaget -silent på kommandolinjen. Åbn kommandoprompten "Som administrator" for at undgå en UAC-promptdialogboks. For eksempel: <sti til korrektion> -silent. Baggrundstilstanden blokerer for alle dialogbokse samt meddelelser om fejl og udført. Korrektionen tilføjer en logfil i %temp%\AcroPatchApplication1012.log.

Løsninger for IT-administrator (serverside)

Disse løsninger er beregnet til at hjælpe IT-personale med at løse problemer med webbaseret visning af PDF-filer i B2C-tilfælde. I dette tilfælde opholder slutbrugere (normalt kunder) opholder sig uden for det IT-administrerede netværk (hvor de ovennævnte klientsideløsninger ikke kan anvendes).

Visningsproblemer kan have flere forskellige årsager. De følgende løsninger gælder kun 10.1.2. De kan bruges i tilfælde, hvor visning af en PDF-fil mislykkes, fordi produktet ikke kan bestemme længden på´PDF-filen baseret på oplysningerne i HTTP-topteksten.

Mulige løsninger omfatter:

• For komprimerede filer: Fjern accept-områder fra HTTP-topteksten. Denne metode skulle ikke påvirke noget websted eller trafikken på webstedet. Konsekvens: ingen.
  • Komprimer ikke PDF-filer, og returnér indholdslængde i HTTP-svarets toptekst. For eksempel på Apache: \.(?:gif|jpe?g|png|pdf)$ no-gzip. Konsekvens: Kan øge trafikken på webserveren og kan nogle gange involvere ændring af CGI-kode.

Yderligere information

Dette problem bliver også diskuteret i de følgende forummer:

http://forums.adobe.com/thread/948331?tstart=0

http://forums.adobe.com/thread/948648?tstart=0