iFilter-PDF-søgefunktionen fungerer ikke i Windows 8 x64

Windows 8 64-bit indeholder indbygget understøttelse af PDF iFilter, hvilket gør det muligt at indeksere PDF-filer, så du kan søge efter specifik tekst. Denne funktion blokeres ved installation af Acrobat eller Reader 11.0. Den overskriver den iFilter-registreringsdatabase, som er indbygget i Windows 8, med produktets registreringsdatabase.

Løsning

Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Opdater til Acrobat/Reader 11.0.4 eller nyere. Problemet er rettet i version 11.0.4.
  • PDF iFilter 9 understøttes ikke i Windows 8. Opdater til PDF iFilter 11 her.

Hvis du ikke kan opdatere Acrobat/Reader eller PDF iFilter, kan du finde en anden løsning her.

Løsning: Gendan registreringsdatabasen til den database, der er indbygget i Windows 8, på følgende måde:

1. Gå til HKEY_CLASSES_ROOT\.pdf\PersistentHandler. Opret nøglen, hvis den ikke findes.

2. Kontrollér, at værdien er 1AA9BF05-9A97-48c1-BA28-D9DCE795E93C. Hvis Acrobat- eller Reader-installationen har overskrevet databasen med F6594A6D-D57F-4EFD-B2C3-DCD9779E382E, skal du i stedet angive den oprindelige værdi.

3. Hvis du har nogen PDF-iFilter-moduler fra tredjeparter installeret, skal du geninstallere dem.

4. Genstart tjenesten Windows Search:

1. Gå til Jobliste > Tjenester.
    2. Vælg WSearch.
    3. Højreklik, og vælg så Genstart.