Print_comments

I Acrobat og Reader kan du udskrive kommentarer i følgende formater:

På stedet, som gule sedler på en side.

I en liste eller oversigt. (Ikke muligt i Reader 9.)

Sådan udskrives kommentarer, som de vises

Kun åbne popup-kommentarer bliver udskrevet. Overlappende kommentarer udskrives også, som de vises.

1. Vælg Rediger > Indstillinger (Windows) eller Acrobat > Indstillinger (Mac OS).
  2. Vælg Kommentering.

Vælg Kommentering
  3. Vælg Udskriv noter og pop op-tekst, og fjern markeringen i Skjul pop op-kommentarer, når kommentarlisten er fremme.

4. Klik på OK.
  5. Åbn de kommentarer, der skal udskrives. Juster deres placering på siden, så de ikke overlapper eller går ud over kanten af siden. (Pop op-beskeder uden for siden bliver ikke udskrevet.)
    Tip: Dobbeltklik på pop op-kommentaren for at åbne kommentaren.

Justering af placeringen af kommentarer
  6. Klik på printerikonet, eller vælg Filer > Udskriv for at åbne dialogboksen Udskriv.

7. Vælg Dokumenter og opmærkning i rullemenuen Kommentarer og formularer i dialogboksen Udskriv.
    Kommentarerne vises i ruden Forhåndsvisning.

Vælg Dokumenter og opmærkning

Acrobat 9, Reader 9 | Mac OS: Hvis du ikke kan se menuen Kommentarer og formularer i Mac OS, skal du kontrollere, at dialogboksen Udskriv er udvidet. Klik på pileikonet ud for printerens navn for at udvide dialogboksen.

8. Klik på OK eller Udskriv.

Udskriv en kommentaroversigt (Acrobat X og 9, Reader X)

En kommentaroversigt opsummerer alle kommentarerne i dokumentet. Det er praktisk at udskrive en oversigt, hvis dokumentet indeholder mange kommentarer eller kommentarer, der overlapper på siden.

Acrobat X, Reader X

1. Vælg Filer > Udskriv.

2. Klik på Opsummer kommentarer i dialogboksen Udskriv.

Klik på Opsummer kommentarer
  3. Når du bliver spurgt om "Vil du medtage teksten i de sammenfattede kommentarer...", skal du klikke på Ja.
    Opsummering af kommentarer i lange dokumenter kan tage et stykke tid.

4. Når dialogboksen Udskriv vises igen, skal du klikke på OK for at udskrive kommentarerne.

Layoutindstillinger
    (kun Acrobat, ikke Adobe Reader): Klik på ruden Kommentar i højre side af dokumentvinduet for at udskrive kommentarer med et andet layout. Vælg Opret kommentaroversigt i menuen Indstillinger. Vælg indstillinger og klik på Opret kommentaroversigt. Acrobat åbner en separat PDF-fil med siderne og opsummerede kommentarer. Derefter kan du udskrive PDF-filen.

Acrobat 9

Du kan ikke udskrive en kommentaroversigt fra Reader 9.

1. Vælg Filer > Udskriv.
  2. Klik på Opsummer kommentarer i dialogboksen Udskriv.

Klik på Opsummer kommentarer
  3. Vælg et layout og andre indstillinger efter behov.

Vælg layoutindstillinger
  4. Klik på Udskriv kommentaroversigt.
  5. Klik på OK eller Udskriv i dialogboksen Udskriv.

Tip: Du kan vise kommentarerne, inden du udskriver, ved at vælge Kommentarer > Opsummer kommentarer.