Følgende fejlmeddelelse vises, når du starter Adobe Reader 9, X eller XI:

"Acrobat kunne ikke indlæse core DLL".

Løsninger

Reparer Reader-installationen.

Windows 7

1. Klik på Start.
  2. Klik på Kontrolpanel, og vælg Programmer og funktioner.
  3. Vælg Adobe Reader og klik på Ændre.
  4. Vælg funktionen til at reparere Adobe Reader-installationen.

Scan systemet for malware eller rootkit.

Ansvarsfraskrivelse: I de indledende test opdagede Adobe, at TDSSKiller fra Kaspersky fjerner det rootkit, der er skyld i dette problem. Adobe anbefaler, at du kontakter dit tekniske supportteam for antivirus, hvis du har brug for yderligere hjælp.

Du kan finde anvisninger til installation og brug under "How to disinfect a compromised system" på http://support.kaspersky.com/5350?el=88446.

1. På supportsiden skal du hente TDSSKiller til dit operativsystem.

2. Klik på Kør for at starte installationen.

3. Klik på Start Scan i dialogboksen til TDSSKiller.

Start scanning
  4. Vent, mens scanningen kører og registrerer eventuelle trojanske heste på computeren.

Status for scanning
  5. Afhjælp problemet ved at vælge Cure i pop op-menuen, og derefter klikke på Continue.

Vælg Cure
  6. Klik på Reboot Computer.

Klik på Reboot Computer

Afinstaller og geninstaller Adobe Reader.

Windows 7

1. Klik på Start.
  2. Klik på Kontrolpanel, og vælg Programmer og funktioner.
  3. Vælg Adobe Reader, og klik på Fjern.
  4. Vælg funktionen til at fjerne Adobe Reader-installationen.

Geninstaller Adobe Reader, når du har hentet det fra Adobe.com.

Bemærk: Hvis du har problemer med at fjerne Adobe Reader version 9.x eller 10.x, skal du bruge værktøjet til at fjerne Adobe Reader fra Adobe Labs.