Når du åbner en PDF-fil, genstartes computeren, eller der vises en blå skærm. Følgende fejlmeddelelser vises muligvis:

• "Der opstod en fejl ved behandlingen af en side. Der er ikke tilstrækkelige systemressourcer til at gennemføre den ønskede handling."
  • "Der opstod en fejl ved behandling af en kommentarer eller et link. Der opstod en I/O-fejl."
  • "Der opstod en I/O-fejl."

Årsag

• Du bruger et ATI-grafikkort til stationære computere med driverversion 8.291 eller 8.301 og har sat Acrobat-indstillingen for sidevisning til at bruge 2D GPU-acceleration.
  • Du bruger en bærbar Lenovo T60P-computer med driverversion 8.293 og har Acrobat-indstillingen for sidevisning til at bruge 2D GPU-acceleration aktiveret.

Løsning

Benyt en af følgende løsninger:

Løsning 1: Deaktiver 2D GPU-acceleration i Acrobat.

1. Vælg Rediger > Indstillinger i Acrobat eller Adobe Reader.
  2. Gå til panelet Sidevisning.
  3. Fjern markeringen af indstillingen til at bruge 2D GPU-acceleration.
  4. Klik på OK.

Løsning 2: Installer opdaterede grafikkortdrivere til den bærbare Lenovo T60P-computer.

Gå til Lenovos websted for at finde en opdateret driver til dit grafikkort.

Baggrundsoplysninger

De berørte grafikkort til stationære computere er ATI Radeon X1300, ATI Radeon X1600 og ATI Radeon X1800. ATI er klar over dette problem og arbejder på en opdateret driver. Desuden sker dette også på den bærbare Lenovo T60P-computer med ATI Mobility FireGL V5200. Gå til Lenovos websted for at få oplysninger om opdaterede drivere.