Adobe Acrobat 8.1 understøtter platforme med Microsoft Windows Vista, Office 2007 og Windows x64. Du kan få flere oplysninger om Acrobat 8.1-opdateringen i TechNote kb401730. Acrobat 7 og tidligere versioner understøtter ikke Windows Vista.

Understøttelse af Acrobat 8 i Windows Vista

Sådan henter du denne opdatering:

1. Åbn Acrobat 8.
  2. Vælg Hjælp > Søg efter opdateringer. Opdateringen til version 8.1 downloades og installeres automatisk.

Bemærk: Der er et kendt problem med 64-bit versioner af Windows, der forhindrer Adobe PDF-printeren i at fungere korrekt. Microsoft har udgivet et hotfix til dette problem, hvilket er dokumenteret i Microsoft vidensbaseartikel 930627 på Microsofts websted til hjælp og support på http://support.microsoft.com. Dette hotfix er også inkluderet i Windows Vista servicepakke 1 (SP1). Adobe har testet og vil understøtte Adobe PDF-printeren med dette hotfix installeret. Dette hotfix er også inkluderet i SP1-opdateringen til Vista.

Kendte begrænsninger og problemer med Acrobat 7 i Windows Vista

Problem: Under afinstallationen advarer Acrobat 7-installationsprogrammet om, at filerne Acrotray.exe og Explorer.exe er i brug og skal lukkes, inden installationen fortsættes.

Løsning: Klik på Ignorer under afinstallationen for at fortsætte med at fjerne Acrobat 7. Du er muligvis nødt til at genstarte dit system, når du er færdig med at afinstallere Acrobat 7.

Problem: Kommandoen under Hjælp > Find og ret kan ikke benyttes af hverken en beskyttet administrator eller en bruger.

Løsning: Brug funktionen Find og ret i Kontrolpanel > Tilføj/fjern programmer.

Problem: Genvejsmenuen, som vises ved højreklik, kan ikke bruges til PDF-konvertering.

Løsning: Konverter filen i Acrobat 7 eller det oprindelige program.

Problem: Web Capture-knappen i Internet Explorer 7 kan ikke benyttes under en ny fane.

Løsning: Brug Capture under den første fane, eller brug Acrobat 7 til at optage siden.