Der oprettes en ny RunOnce-registreringsdatabasenøgle, hver gang en bruger logger på

Med Acrobat/Reader 11.0.10- og 10.1.13-opdateringen (på Windows), oprettes der en ny RunOnce-registreringsdatabasenøgle, hver gang en bruger logger på en computer. Den nye nøgle starter ikke en eksekverbar fil og ikke ville gøre opstart af computeren langsommere. Den vil dog medføre, at tredjepartsprogrammer, der bruges til at overvåge sådanne nøgleændringer, viser en advarsel.

Dette problem opstår ikke på Mac OS.

Løsning 1: Log af computeren, og log på igen

Løsning 2: Kør msi-installationsfilen manuelt

Kør msi-installationsfilen, som findes her. Genstart computeren, hvis det er nødvendigt.