Adobe har testet Acrobat 9.x (Standard, Pro og Pro Extended) i Microsoft Windows operativsystemer på 64-bit. Acrobat 9 er et 32-bit program, der blev testet i Windows Vista x64, Windows XP x64 og Windows 2003 Server x64. Microsoft Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate og Enterprise 64-bit understøttes, når opdateringen til version 9.2 er installeret.

Et kendt problem i Windows 64-bit-operativsystemer påvirker udskrivningsprogrammer i 32 bit, der kører i disse 64-bit-miljøer. Problemet påvirker Adobe PDF-printer.

Løsning

Microsoft har løst dette problem med Microsoft hotfix #930627. Dette hotfix var inkluderet i Windows XP x64 Service Pack 3, Windows Vista x64 Service Pack 1 og Windows 2003 Server x64 Service Pack 2. Den er ikke relevant for Windows 7. Læs mere om dette hotfix på http://support.microsoft.com/kb/930627

Bemærk: Fordi Adobe PDF-printeren ikke fungerer ordentligt uden Microsoft-hotfixet, kontrollerer Acrobat 9 om det er installeret. Acrobat installeres kun, hvis kontrollen bekræfter, at rettelsen er installeret.