Microsoft WebBrowser-kontrollen eren.Net-komponent, der giver udviklere mulighed for at oprette formularer, der kan bruges til at gennemse websider.Denne kontrol kan også bruges til at vise PDF-filer i formularen vedbrugaf AcroPDF.dll.

Adobe anbefaler eller understøtter ikkebrugaf AcroPDF.dll på denne måde, og udviklere, som implementerer denne type løsning til visning af PDF-filer i deres program, kan opleve uventet adfærd.

Direkte integration af AcroPDF-kontrollen i selve formularen er understøttet og er beskrevet i Acrobat SDK. Du kan få flere oplysninger i afsnittet "Acrobat Interapplication Communication" og især i beskrivelsen af AxAcroPDF-objektet i Interapplication Communication API Reference. Denne mekanisme er understøttet i både Acrobat og Reader.

Acrobat tilbyder andre måder at vise PDF i dit eget program på, og de er også beskrevet i Acrobat SDK. Disse er beskrevet her.