PDF-programmer, som er bygget med VB6, fungerer ikke sammen med Acrobat 11.0.07.

11.0.07-opdateringen giver 64-bit understøttelse via separate 32-bit og 64-bit DLL-filer, og implementeringen følger Microsofts retningslinjer. Fordi VB 6.x ikke understøtter 64-bit, fungerer programmer, som er bygget med VB6-miljøet, ikke længere.

Rettelser

Følgende indstillinger er tilgængelige:

• Opdater til en nyere IDE eller en nyere version af Visual Basic, som understøtter 64-bit DLL-filer.
  • Hvis du tidligere har bygget programmer som 32-bit, fordi AcroPDF.dll var 32-bit, og du bruger Visual Studio 2005 eller nyere, skal du kontrollere, at indstillingen for Visual Studio Platform Target er Any CPU (standardindstillingen). Any CPU betyder, at samlingen kører lokalt på den CPU, den kører på i øjeblikket. Det vil sige som 64-bit på en 64-bit maskine og som 32-bit på en 32-bit maskine.
  • Hvis du styrer slutbrugermiljøet, skal du ikke opdatere maskinerne til 11.0.07, før du har genopbygget dit program med de rigtige indstillinger.
  • Byg dit program, således at webbrowseren styrer indlæsningen af Acrobat- eller Reader-ekstramodulet i stedet for at kalde DLL-filen direkte. Du kan få idéer i forumsamtalen.

Yderligere oplysninger

I softwarebranchen er der ved at ske en hurtig udvikling hen mod 64-bit programmer, og situationer, hvor 64-bit plugins og understøttelse kræves, er ved at blive mere almindelige. Bemærk følgende:

• Adobe Acrobat 11.x-produkter understøtter kun Visual Studio 2008 SP1 og nyere.
  • Siden Acrobat 9.x har det været nødvendigt at bruge Visual Studio 2005 eller nyere.
  • MicrosoftudfasedeVisual Basic 6.0 IDE pr. 8. april2008.
  • Microsoft tilbød aldrig 64-bit understøttelse med Visual Basic 6.0. På deres websted står der: Visual Basic 6.0 IDE har aldrig været tilbudt som en oprindelig 64-bit version, og 32-bit IDE har heller ikke været understøttet på 64-bit Windows. VB6-udvikling på 64-bit Windows eller nogen anden arkitektur end 32-bit understøttes ikke og vil ikke blive det fremover.