Log på, find hjælp til medlemskabet, og lær det grundlæggende om Adobe Stock

Brug af Adobe Stock

user_large_thumbnail

Adobe Stock er en tjeneste, der giver designere og virksomheder adgang til en enorm mængde af nøje udvalgte ressourcer, der kan anvendes uden betaling, f.eks. fotos, videoer, illustrationer, vektorgrafik, 3D-grafik, skabeloner og skabeloner til levende billeder. Du kan få adgang til ressourcerne via Adobe Stock-webstedet.

Har du problemer med at komme i gang?

Har du glemt dit Adobe ID eller din adgangskode?

Dit Adobe ID er den mailadresse, du brugte, da du første gang startede en prøveversion eller købte en Adobe-app eller et medlemskab. Find løsninger på almindelige problemer med Adobe ID og login.

Hvordan får jeg min faktura?

Du kan udskrive en faktura fra din konto på Adobe.com. Du kan få flere oplysninger i Udskriv kvittering eller faktura for betaling.