Tuotteen ja version selvittäminen Acrobat ja Reader:lle

Onko sinulla Acrobat vai Reader.

Tuotteen nimi näkyy aina sovellusikkunan tai -valikon vasemmassa yläkulmassa.

Jos tiedosto avataan, näet tiedostonimen, jota seuraa tuotenimi. Jos mitään tiedostoa ei avata, näet vain tuotteen nimen.

Acrobat Reader

Acrobat Pro

Tuotteen nimi näkyy Mac-valikkopalkin vasemmassa yläkulmassa, riippumatta siitä, onko tiedosto auki vai ei.

Acrobat Reader

Acrobat Pro

Tunnista Acrobatin tai Reader:n raita ja versio

• Acrobat: valitse Ohje > Tietoja Adobe Acrobat Pro:stä. Ponnahdusikkuna näyttää tuotteen nimen, liittyvän versiomerkkijonon ja tekijänoikeusviestin.
Acrobat (jatkuva)

Acrobat (klassinen)

• Acrobat Reader: Valitse Ohje > Adobe Acrobat Reader:n tiedot. Ponnahdusikkuna näyttää tuotteen nimen, liittyvän versiomerkkijonon ja tekijänoikeusviestin.
Acrobat Reader (jatkuva)

Acrobat Reader (klassinen)

• Acrobat Pro: Valitse Acrobat Pro > Adobe Acrobat Pro:n tiedot. Ponnahdusikkuna näyttää tuotteen nimen, liittyvän versiomerkkijonon, ja tekijänoikeusviestin
Acrobat Reader (jatkuva)

Acrobat Reader (klassinen)

• Acrobat Reader: Valitse Acrobat Reader > Tietoja Adobe Acrobat Reader:stä. Ponnahdusikkuna näyttää tuotteen nimen, liittyvän versiomerkkijonon, ja tekijänoikeusviestin.
Acrobat Reader (jatkuva)

Acrobat Reader (klassinen)

Miten versiomerkkijono luetaan

Versio merkkijono sisältää tyypillisesti julkaisuvuoden, koontiversion tunnuksen ja raidan tunnuksen.

Tuoteversion lukeminen

A

Julkaisuvuosi

B

Sisäinen koontinumero

C

Raidan tunnus: Tunnuksen kaksi ensimmäistä numeroa osittaa tunnusta, joka edustaa raidan nimeä; "20 edustaa jatkuvaa raitaa, ja" 30 edustaa klassista raitaa.

D

Sisäinen koontinumero

Adobe Document Cloud -tuoteraidat

Acrobat -tuoteperhe esittelee kaksi raitaa sekä Acrobatille että Readerille, jotka ovat eri tuotteita:

• Jatkuva: Tämä kappale tarjoaa palvelupohjaisia työkaluja sekä uusia ominaisuuksia, turvallisuus- ja alustaparannuksia ja korjauksia osana usein toistuvia (ja useimmiten) äänettömiä päivityksiä. Ajan myötä raidan jatkuva päivitys nopeus tapahtuu useammin kuin klassisen raidan. Klassisen lisenssiohjelman asiakkaat eivät pääse Acrobatin tähän raitaan.
  • Klassinen : Tämä raita on samanlainen kuin 10.x-11.x -malli, eikä tarjoa uusia ominaisuuksia päivityksissä. Ilmaiset palvelut ovat käytettävissä, mutta valinnaisina. Kuten aiemmissa versioissa, neljännesvuosittain tapahtuva päivitys tarjoaa turvallisuus- ja alustaparannuksia sekä virheenkorjauksia.

Löydät lisää tietoa katsomalla Asiakirjapilven tuoteraidoista.

Mikä Acrobat -tuote sopii minulle—Reader, Acrobat Standard, vai Acrobat Pro?

Katso Acrobat -tuotevertailusta nähdäksesi, mikä sopii sinulle parhaiten.