Onko sinulla Acrobat DC vai Reader DC.

Tuotteen nimi näkyy aina sovellusikkunan tai -valikon vasemmassa yläkulmassa.

Windows

Jos tiedosto avataan, näet tiedostonimen, jota seuraa tuotenimi. Jos mitään tiedostoa ei avata, näet vain tuotteen nimen.

Acrobat Reader DC

Acrobat Pro DC

Mac OS

Tuotteen nimi näkyy Mac-valikkopalkin vasemmassa yläkulmassa, riippumatta siitä, onko tiedosto auki vai ei.

Acrobat Reader

Acrobat Pro

Tunnista Acrobatin tai Reader DC:n raita ja versio

Windows

• Acrobat DC: valitse Ohje > Tietoja Adobe Acrobat Pro DC:stä. Ponnahdusikkuna näyttää tuotteen nimen, liittyvän versiomerkkijonon ja tekijänoikeusviestin.
Acrobat DC (jatkuva)

Acrobat DC (klassinen)

• Acrobat Reader DC: Valitse Ohje > Adobe Acrobat Reader DC:n tiedot. Ponnahdusikkuna näyttää tuotteen nimen, liittyvän versiomerkkijonon ja tekijänoikeusviestin.
Acrobat Reader DC (jatkuva)

Acrobat Reader DC (klassinen)

Mac OS

• Acrobat Pro DC: Valitse Acrobat Pro > Adobe Acrobat Pro DC:n tiedot. Ponnahdusikkuna näyttää tuotteen nimen, liittyvän versiomerkkijonon, ja tekijänoikeusviestin
Acrobat Reader DC (jatkuva)

Acrobat Reader DC (klassinen)

• Acrobat Reader DC: Valitse Acrobat Reader > Tietoja Adobe Acrobat Reader DC:stä. Ponnahdusikkuna näyttää tuotteen nimen, liittyvän versiomerkkijonon, ja tekijänoikeusviestin.
Acrobat Reader DC (jatkuva)

Acrobat Reader DC (klassinen)

Miten versiomerkkijono luetaan

Versio merkkijono sisältää tyypillisesti julkaisuvuoden, koontiversion tunnuksen ja raidan tunnuksen.

Tuoteversion lukeminen

A

Julkaisuvuosi

B

Sisäinen koontinumero

C

Raidan tunnus: Tunnuksen kaksi ensimmäistä numeroa osittaa tunnusta, joka edustaa raidan nimeä; "20 edustaa jatkuvaa raitaa, ja" 30 edustaa klassista raitaa.

D

Sisäinen koontinumero

Adobe Document Cloud -tuoteraidat

Acrobat DC -tuoteperhe esittelee kaksi raitaa sekä Acrobatille että Readerille, jotka ovat eri tuotteita:

• Jatkuva: Tämä kappale tarjoaa palvelupohjaisia työkaluja sekä uusia ominaisuuksia, turvallisuus- ja alustaparannuksia ja korjauksia osana usein toistuvia (ja useimmiten) äänettömiä päivityksiä. Ajan myötä raidan jatkuva päivitys nopeus tapahtuu useammin kuin klassisen raidan. Klassisen lisenssiohjelman asiakkaat eivät pääse Acrobatin tähän raitaan.
  • Klassinen : Tämä raita on samanlainen kuin 10.x-11.x -malli, eikä tarjoa uusia ominaisuuksia päivityksissä. Ilmaiset palvelut ovat käytettävissä, mutta valinnaisina. Kuten aiemmissa versioissa, neljännesvuosittain tapahtuva päivitys tarjoaa turvallisuus- ja alustaparannuksia sekä virheenkorjauksia.

Löydät lisää tietoa katsomalla Asiakirjapilven tuoteraidoista.

Mikä Acrobat DC -tuote sopii minulle—Reader, Acrobat Standard, vai Acrobat Pro?

Katso Acrobat DC -tuotevertailusta nähdäksesi, mikä sopii sinulle parhaiten.