Adobe suosittelee uusimpaan versioon päivittämistä tietoturvan ja vakauden parantamiseksi. Päivitykset voidaan asentaa alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Lisätietoja uusimmasta versiosta on julkaisutiedoissa.

Automaattinen päivitys suoraan tuotteesta

Toimi seuraavasti asentaaksesi Adobe Readerin ja Acrobatin päivitykset Adobe Updaterista:

1. Käynnistä Adobe Reader tai Acrobat.
  2. Valitse Ohje > Tarkista päivitykset.
  3. Noudata Updater-ikkunassa olevia ohjeita ladataksesi ja asentaaksesi uusimmat päivitykset.

Adobe Readerin päivitys verkosta

1. Avaa Reader ja valitse Ohje > Tietoja Adobe Readerista Huomioi tuoteversiosi.
  2. Siirry Adobe Readerin Lataukset-sivulle. Sivu selvittää automaattisesti käyttöjärjestelmäsi ja Readerin version.
  3. Jos sivu osoittaa, että uudempi versio on saatavilla, valitse Asenna nyt.
  4. Napsauta ladattua tiedostoa ja noudata näyttöön tulevia ohjeita.
Valitse Ohje, Tietoja Adobe Readerista

Adobe Readerin and Adobe Acrobatin päivittäminen manuaalisesti.

Kaikkien tuettujen tuotteiden asennusohjelmat löytyvät myös tuotteiden lataussivuilta (lukuunottamatta Acrobatin täyttä versiota). Voit ladata ja asentaa nämä tuotteet manuaalisesti seuraavasti:

1. Avaa tuote.
  2. Valitse Ohje > Tietoja Acrobat Acrobatista tai Acrobat Readerista.
  3. Ota versionumero muistiin.
  4. Sulje tuote.
  5. Jos sinulla ei ole uusinta versiota asennettuna, lataa tarvittava asennusohjelma seuraavista sijainneista:
  1. Aloita asennus napsauttamalla asennusohjelmaa.