Jos PDF-tiedostossa on käytetty useita sivukokoja (esimerkiksi letter ja legal), voit määritellä erikokoiset sivut tulostumaan oikeassa koossa. Valitse paperilähde -asetuksella tulostin valitsee kullekin sivulle parhaiten sopivan paperilokeron.

•  Vaiheet Windowsissa

Vaiheet Mac OS -käyttöjärjestelmässä

Windows

1. Valitse Tiedosto > Tulosta.

2. Valitse Sivun skaalaus -ponnahdusvalikosta Sovita tulostettavalle alueelle.

3. Valitse Paperilähde PDF-sivukoon mukaan.

Valitse Paperilähde PDF-sivukoon mukaan.
  4. Tulosta valitsemalla OK.

Mac OS

1. Valitse Tiedosto > Tulosta.

2. (Reader X/Acrobat X)Osoita Tulostin-painiketta Tulosta-valintaikkunan alalaidassa ja vastaa sen jälkeen kehotteeseen Kyllä.

Napsauta Tulostin-painiketta
  3. Varmista, että Tulosta-valintaruutu on laajennetussa tilassa napsauttamalla Näytä tiedot -painiketta Tulosta-ponnahdusvalikossa.

napsauta Näytä tiedot
  4. Valitse Sivuasettelu-valikosta Paperin käsittely.

valitse Paperin käsittely
  5. Valitse vaihtoehto Sovita paperikokoon.

Valitse vaihtoehto Sovita paperikokoon.
  6. Valitse Tulosta.