Pridėti „Google Sync" prie susaistyto katalogo

Paskutinį kartą atnaujinta 2026-08-14

Nustatykite „Google Sync", kad automatizuotumėte naudotojų aprūpinimą iš „Google Workspace" į Adobe Admin Console.

Automatizuokite naudotojų valdymą tarp „Google Workspace" ir Adobe Admin Console pridėdami sinchronizavimo galimybę prie bet kurio esamo saistyto katalogo su bet kuriuo tapatybės teikėju. Valdykite naudotojų aprūpinimą tiesiogiai per „Google Admin Console", išlaikydami dabartinį autentifikavimo nustatymą.

„Google Sync" naudoja SCIM protokolą naudotojų valdymui. Galite valdyti, kuri naudotojo informacija sinchronizuojasi su Adobe. Naudotojai, nurodyti Google Admin Console, sinchronizuojasi su Adobe Admin Console ir gali būti priskirti produktų profiliams.Pridėkite sinchronizavimą prie esamų katalogų su SSO konfigūracijomis arba naujo katalogo sąrankos metu.

Prieš jums pradedant

  • Turite būti administratorius „Google Admin Console".
  • Turite turėti bent vieną sujungtą katalogą.
  • Turite patvirtinti ir užregistruoti visus domenus.
Pastaba

Pristabdykite „User Sync Tool" arba UMAPI integravimą prieš pridėdami „Google Sync". Sukonfigūravę ir paleidę „Google Sync", pašalinkite ankstesnį integravimo būdą, kad išvengtumėte konfliktų.

Konfigūruoti „Google Sync"

Adobe Admin Console eikite į Nustatymai > Katalogo informacija > Sinchronizavimas ir pasirinkite Pridėti sinchronizavimą.

Pasirinkite Sinchronizuoti naudotojus iš „Google Workspace" ir pasirinkite Toliau.

Pasirinkite Eiti į „Google Admin Console" ir Prisijunkite su administratoriaus įmonės duomenimis.

Vadovaukitės konfigūracijos veiksmais, rodomais Adobe Admin Console, kad nustatytumėte automatinį naudotojų teikimą Google Admin Console.

Nustatykite automatinį naudotojų aprūpinimą „Google Admin Console".

Baigę visus veiksmus „Google Admin Console", grįžkite į Adobe Admin Console ir pasirinkite Išsaugoti.

Patvirtinkite, kad jūsų sinchronizavimo šaltinis rodomas Katalogo informacija > Sinchronizavimas ir patvirtinkite sėkmingą konfigūraciją.

„Google Sync" sukuria saisytų naudotojų įmones pagal jūsų „Google Admin Console" aprūpinimo nustatymus

Sinchronizuoti „Google" organizacinius vienetus

Google organizacijos padaliniai (OU) sinchronizuojami su Adobe Admin Console kaip naudotojų grupės.Kiekvienas OU „Google Admin Console", įskaitant pagrindinį OU, sinchronizuojamas kaip atskira grupė su susijusiais naudotojais. Įdėtųjų OU naudotojai rodomi keliose grupėse, atspindinčiose organizacijos hierarchiją.

Pastaba

Nustatykite savo „Google" OU atsižvelgdami į licencijavimo reikalavimus prieš juos sinchronizuodami su Adobe Admin Console.

Prisijunkite prie savo Google Admin Console ir pereikite į Programos > Internetinės ir mobiliosios programos.

Pasirinkite „Adobe SAML" programą ir naršykite į Automatinis parengimas > Redaguoti atributų susiejimą.

Atributų lange pasirinkite Organizacijos padalinio kelią iš išskleidžiamojo sąrašo šalia programos atributo urn:ietf:params:scim:schemas:extension:Adobe:2.0:User:organizationalUnit.

Pasirinkite Išsaugoti, kad pritaikytumėte susiejimą.

Naudotojai sinchronizuojami su atitinkamomis grupėmis Adobe Admin Console po susiejimo ir išsaugojimo.

Redaguoti sinchronizavimo konfigūraciją

Sistemos administratoriai gali atnaujinti sinchronizavimo nustatymus po pradinio nustatymo pasirinkdami Eiti į nustatymus iš katalogo nustatymų Sinchronizavimas skirtuko.

Galimi nustatymai:

  • Leisti redaguoti sinchronizuotus duomenis Admin Console: laikinai įjungia rankinį sinchronizuotų naudotojų duomenų redagavimą Adobe Admin Console. Šiuo laikotarpiu atlikti pakeitimai nepaveiks „Google Admin Console" duomenų ir bus perrašyti vėlesnių sinchronizavimo operacijų.
  • Sinchronizavimo būsena: valdo, ar „Google Sync" priima pakeitimus iš „Google Admin Console". Kai sinchronizavimo būsena išjungta, „Google Admin Console" atlikti pakeitimai nėra siunčiami į Adobe Admin Console.
  • Redaguoti naudotojų sinchronizavimo konfigūraciją: nukreipia į konfigūracijos instrukcijas, kad pakeistumėte sinchronizavimo nustatymus.
Įspėjimas

Pagal numatytuosius nustatymus sinchronizuotus naudotojų duomenis galima redaguoti tik tapatybės teikėjo sistemoje, o pakeitimai sinchronizuojami su Adobe Admin Console. Įjunkite rankinį redagavimą tik esant būtinybei.

Pašalinti „Google Sync"

Sinchronizavimo pašalinimas iš katalogo palieka katalogą, domenus, naudotojų grupes ir naudotojus nepaveiktus, tuo pačiu metu pašalinant tik skaitymui skirtus apribojimus.

Adobe Admin Console naršykite į Katalogo nustatymai > Sinchronizavimas ir pasirinkite Eiti į nustatymus.

Pasirinkite Pašalinti sinchronizavimą, kad visam laikui ištrintumėte sinchronizavimo konfigūraciją.

„Google Admin Console" išjunkite automatinį „Adobe SAML" programos parengimą, kad išvengtumėte karantino problemų.

Pastaba

Domenų negalite perkelti į Google Sync valdomą katalogą ar iš jo.Pašalinę „Google Sync" iš katalogo, galite perkelti domenus į tą katalogą ar iš jo.

Po pašalinimo, prireikus galite iš naujo nustatyti sinchronizavimą su tuo pačiu ar kitu katalogu.

Išjungti naudotojų teises

„Google Sync" leidžia naudotojų teisių išjungimą trimis „Google Admin Console" būdais:

  • Naikinti arba sustabdyti naudotojus iš „Google Workspace"
  • Pašalinti visas su naudotojais susietas grupes iš teikimo srities
  • Išjungti „Adobe SAML" programą susijusiems organizacijos vienetams „Google Workspace"

Šie veiksmai išjungia naudotojus Adobe Admin Console. Išjungti naudotojai negali prisijungti ir katalogo naudotojų sąraše rodomi kaip išjungti naudotojai. Naudotojo paskyra ir debesyje saugomi ištekliai lieka organizacijoje.

Pašalinti naudotojus ir susijusius duomenis

Norėdami visam laikui panaikinti naudotoją ir susijusius duomenis, prieš pašalinimą turite įjungti sinchronizuotų duomenų redagavimą.

Adobe Admin Console eikite į katalogo parametrus > sinchronizavimas, tada pasirinkite Eiti į parametrus.

Pasirinkite Įjungti redagavimą, kad leistumėte laikinai keisti rankiniu būdu.

Eikite į Naudotojai > Katalogo naudotojai ir pasirinkite naudotoją iš sąrašo.

Pasirinkite parinktį visam laikui panaikinti naudotojo paskyrą.

Grįžkite į Katalogo parametrus > Sinchronizavimas > Parametrai ir pasirinkite Išjungti redagavimą.

Įspėjimas

Naudotojo naikinimas visam laikui pašalina paskyrą ir visus debesyje saugomus išteklius.Šio veiksmo negalima atšaukti.

Iš karto po naudotojo pašalinimo išjunkite redagavimą, kad Adobe Admin Console tiksliai atspindėtų Google Admin Console pakeitimus.