Zoek naar een lijst met bestandsindelingen die in Photoshop CC en Photoshop CS6 en CS6 Extended worden ondersteund.

Audio-importindelingen

(*) verwijst naar indelingen waarvoor in Photoshop CS6 ondersteuning is geïntroduceerd.

• AAC*
  • AIFF*
  • M2A*
  • M4A*
  • MP2*
  • MP3*

Video-importindelingen

(*) verwijst naar indelingen waarvoor in Photoshop CS6 ondersteuning is geïntroduceerd.

• .264*
  • 3GP
  • , 3GPP*
  • AVC*
  • AVI (Zie de onderstaande opmerking)
  • F4V*
  • FLV*
  • .MOV (QuickTime)
  • MPE*
  • MPEG-1
  • MPEG-4
  • MPEG-2 als een decoder is geïnstalleerd (bijvoorbeeld met een Adobe-video-app)
  • MTS*
  • MXF*
  • R3D*
  • TS*
  • VOB*

Opmerking:

• AVI: Vanaf Photoshop CC 2019 v20.0 wordt deze indeling niet meer ondersteund voor importeren op de Mac. De indeling wordt alleen in Windows ondersteund.
  • SWF afspelen: Vanaf Photoshop CC 2019 v20.0 wordt het afspelen van SWF-bestanden via Bestand > Openen als (video) op zowel de Mac als in Windows niet meer ondersteund. SWF-bestanden kunnen niet in Photoshop worden afgespeeld.

Video-exportindelingen

(*) verwijst naar indelingen waarvoor in Photoshop CS6 ondersteuning is geïntroduceerd.

• DPX*
  • MOV (QuickTime)
  • MP4
  • JPEG2000 (QuickTime) (Zie de onderstaande opmerking)

Opmerking:

JPEG2000 (QuickTime): Vanaf Photoshop CC 2019 v20.0 wordt de Quicktime-indeling met voorinstelling JPEG2000 op zowel de Mac als in Windows niet meer voor exporteren ondersteund.

Grafische bestandsindelingen

• BMP
  • Cineon
  • CompuServe-GIF
  • DICOM
  • IFF-indeling
  • JPEG
  • JPEG2000
  • Indeling voor grote documenten (PSB)
  • OpenEXR
  • PCX
  • Photoshop 2.0 (Alleen Mac)
  • Photoshop DCS 1.0
  • Photoshop DCS 2.0
  • Photoshop EPS
  • Photoshop PDF
  • Photoshop PSD
  • Photoshop Raw
  • PICT (alleen lezen)
  • PICT Resource (alleen Mac, alleen openen)
  • Pixar
  • PNG
  • Portable Bit Map
  • Radiance
  • Scitex CT
  • Targa
  • TIFF
  • Wireless Bitmap

(*) verwijst naar indelingen waarvoor in Photoshop CS6 ondersteuning is geïntroduceerd.

• 3D Studio (alleen importeren)
  • DAE (Collada)
  • Flash 3D* (alleen exporteren)
  • JPS* (JPEG Stereo)
  • KMZ (Google Earth 4)
  • MPO* (Multi-Picture format))
  • U3D
  • Wavefront OBJ