U kunt uw video verbeteren met geluidseffecten. Hiermee kunt u een creatief effect tot stand brengen of de aandacht vestigen op een bepaald gedeelte van de videoclip of de film. Deze effecten worden toegevoegd aan de videoachtergrond. Ga als volgt te werk om een geluidseffect toe te voegen aan uw videoclip:

1. Importeer uw videoclip naar de tijdlijn.

2. Selecteer Audio > Geluidseffecten in de actiebalk. (Standaard worden alle geluidseffecten gedownload.)

3. Selecteer een categorie met geluidseffecten in de lijst om de effecten in die lijst te laden en te bekijken.

4. Klik op Afspelen op een geluidseffect om de voorvertoning te beluisteren.

5. Klik op het geluidseffect om het te selecteren en sleep het naar de soundtrack.

6. Klik op Afspelen of druk op de spatiebalk om de clip weer te geven met het geluidseffect.