Adobe Bridge og Bridge CC 2015 krasjer på Mac OS X 10.11.x (El Capitan)

Bridge og Bridge CC 2015 krasjer mens du surfer i mapper og medier på oppsett med to skjermer

På Mac OS (versjonene 10.11.0, 10.11.1, 10.11.2 og 10.11.3 og 10.11.6) krasjer Adobe Bridge og Bridge CC 2015 når du blar gjennom mapper og medier.

Dette problemet oppstår kun hvis de følgende omstendighetene er tilstede:

• Du bruker Bridge eller Bridge CC 2015 på en av Mac OS X-versjonene oppført nedenfor.
  • Du har en konfigurasjon med ekstern skjerm (dobbel skjerm).
  • Alternativet Skjermer har separate plasseringer er valgt under systeminnstillinger. Denne preferansen er aktivert som standard på Mac OS X-versjonene oppført nedenfor.

Berørte produktversjoner

Adobe Bridge og Adobe Bridge CC 2015

Operativsystem

Mac OS X 10.11 (El Capitan)

Bruk en av følgende løsninger for å løse problemet:

Løsning 1: Oppdater Bridge til den nyeste versjonen

Dette problemet er løst i Bridge CC 2017.

Oppdater til den nyeste versjonen av Bridge for å løse dette problemet.

For å vite hvordan du oppdaterer appen, se Oppdatere Creative Cloud-programmer.

Løsning 2: Oppdater til macOS 10.12 (Sierra)

Oppdater din Mac OS-versjon til 10.12 (Sierra) for å korrigere dette problemet.

Du finner flere detaljer på Apples dokumentasjon.