Lightroom får programstopp under åpning av innstillinger | Windows

Lightroom får programstopp når du åpner dialogboksen for innstillinger

Lightroom får programstopp når du velger Rediger > Innstillinger.

Dette problemet kan oppstå hvis Mine bilder-mappen din viser til en mappe som ikke eksisterer eller som har blitt flyttet.

Prøv en eller flere av følgende løsninger for å feilsøke dette problemet.

Løsning 1: Oppdater til Lightroom 6.5.1 / CC 2015.5.1

Oppdater Lightroom ved å velge Hjelp > Oppdateringer, eller ved å klikke på Oppdater ved siden av Lightroom i Creative Cloud-skrivebordsprogrammet. Se Hold Lightroom oppdatert for mer informasjon.

Løsning 2: Gjenopprett standardinnstillinger for Mine bilder-mappen eller få den til å vise til en gyldig mappeplassering

Slik flytter du Mine bilder til en annen plassering:

1. Gå til C:\Brukere\[brukernavnet ditt].
  2. Høyreklikk på mappen Mine bilder og velg Egenskaper.
  3. Klikk på fanen Plassering, og klikk deretter på Flytt.
  4. Bla deg frem til plasseringen du vil knytte denne mappen til. Klikk på mappen du ønsker å lagre filene i, klikk på Velg mappe, og klikk deretter på OK.
  5. Klikk på Ja for å bekrefte flyttingen av alle filene til den nye plasseringen.

Se Microsofts artikkel Omdiriger en mappe til en ny plassering for mer informasjon.