Lightroom kartmodul er frakoblet | Windows 7

Problem

Når man jobber på en Windows 7-datamaskin som er koblet til et proxy-nettverk, viser Lightroom CC 2015.8 / Lightroom 6.8 en melding om at kartmodulen er frakoblet. Kartmodulen kobler seg ikke til, og forblir frakoblet.

Berørte versjoner

Lightroom CC 2015.8 / Lightroom 6.8

Operativsystem

Windows 7

Løsning

For å sikre at kartmodulen fungerer korrekt på et proxy-nettverk, anbefaler vi sterkt at du oppdaterer Windows 7 til den nyeste Service Pack 1 som Microsoft tilbyr.

Se Microsofts støtteartikkel Informasjon om Service Pack 1 for Windows 7 og for Windows Server 2008 R2 for mer informasjon.