Detta problem löstes i versionen av Acrobat DC som släpptes 13 oktober 2015. När du installerar Acrobat DC har du nu möjlighet att behålla eller ta bort den tidigare versionen (XI eller X) av Acrobat.

Ominstallation av Acrobat när testversionen har upphört

Följ stegen nedan för att installera om din tidigare version av Acrobat om den har tagits bort. Om du inte kan hitta de ursprungliga insatllationsskivor för Acrobat, kan du hämta installationsprogrammet för flera tidigare versioner av Acrobat.

Prenumeration på Acrobat?

Om du har köpt en prenumeration på Acrobat XI Pro, är uppgraderingen till Acrobat Pro DC gratis. Om du vill fortsätta att använda Acrobat Pro DC, klicka på Aktivera i verktygsrutan och ange ditt Adobe-id. Om du vill återgå till Acrobat XI Pro, följer du stegen nedan.

Creative Cloud-medlem?

Om du har Creative Cloud och vill gå tillbaka till Acrobat XI Pro, se Acrobat DC avinstallerade Acrobat XI | Så här återställer du Acrobat XI.

1. Avinstallera Acrobat testversion

Innan du installerar om den tidigare versionen av Acrobat, måste du avinstallera Acrobat Pro DC testversion.

Windows

1. Öppna Program och funktioner i Windows Kontrollpanelen.

2. Välj Adobe Acrobat DC och klicka på Avinstallera.

Obs!

Om du vill avinstallera en tidigare version av Acrobat testversion, till exempel Acrobat XI Pro, markera den i listan i stället.

3. Följ anvisningarna på skärmen.

Mac OS

1. Öppna Finder och gå till Program/Adobe Acrobat DC.

Obs!

Om du vill avinstallera en tidigare version av Acrobat testversion, till exempel Adobe Acrobat XI Pro, lokalisera dess mapp i stället.

2. Dubbelklicka på Avinstallerare för Acrobat.

3. När du uppmanas, välj Adobe Acrobat DC, och klicka på Öppna.

4. Klicka på Avinstallera, och följ anvisningarna på skärmen.

2.  Hitta ditt serienummer

Om du har köpt Acrobat (i stället för prenumeration), måste du ha ditt serienummer för Acrobat för att installera din version av Acrobat. För att hitta ditt serienummer ska du följa stegen nedan för att logga in på ditt Adobe-konto.

Prenumeration på Acrobat?

Om du prenumererar på Acrobat XI Pro, behöver du inte ett serienummer för att installera om. I stället ska du aktivera din prenumeration med ditt Adobe ID (e-postadressen). Hoppa över det här steget och gå vidare till 3. Installera föregående version.

1. När du uppmanas, logga in med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka på fliken Planer och produkter.

3. Om du inte ser Acrobat på listan, klickar du på Se dina produkter.

4. I listan med Registrerade produkter, ska du anteckna serienumret för den version av Acrobat som du vill installera. Du behöver denna nummerserie när du installerar.

Om du inte har registrerat Acrobat, se Hitta ett serienummer.

3.  Installera föregående version

Hur du installerar, beror på om du har de ursprungliga diskar, måste hämta installationsprogrammet eller har en prenumeration på Acrobat.

Har du installationsskivor?

Om du har de ursprungliga installationsskivorna, sätt i den första skivan och följ instruktionerna på skärmen för att installera.

Behöver du att hämta installationsprogrammet?

Om du har inte längre hitta filerna för Acrobat, kan du hämta installationsprogram. Klicka på länken nedan för den version du har köpt och följ anvisningarna som anges för hämtning och installation:

Acrobat XI eller X

Acrobat 9 eller 8

Prenumererar du på Acrobat?

Acrobat XI Pro

Om du har köpt en prenumeration för Acrobat XI Pro, hämtar du installationsprogrammet från Hämta Acrobat-produkter. Extrahera den hämtade filen, och följ instruktionerna på skärmen. När du uppmanas ange ditt serienummer, markeraAnvänd testversion eller prenumeration.

Acrobat XI Standard

Om du har köpt en prenumeration på Acrobat XI Standard, behöver en agent på kundtjänst hjälpa dig att installera om. Kontakta vår kundtjänst.