Ladda ned och installera Photoshop

Se hur du laddar ned och installerar Photoshop som medlem av Creative Cloud.

Så här laddar du ned och installerar Photoshop

Välkommen till Photoshop! Processen är densamma oavsett om du har köpt en fullständig plan, en plan för fotografi eller fristående program. Ladda bara ned Photoshop från Creative Cloud-webbplatsen och installera det på din dator.

1. Besök Creative Cloud-webbplatsen och klicka på Ladda ner. Logga in på ditt Creative Cloud-konto om du uppmanas till det.

Ladda ned Photoshop från Creative Cloud-webbplatsen

Om du använder Windows kan du uppmanas att spara den nedladdade filen. Om du använder macOS kan du uppmanas att låta nedladdningen ske.

Obs!

Om du har en kostnadsfri utvärderingsprenumeration av Creative Cloud kan du läsa Ladda ned och installera en testversion av Creative Cloud.

2. Dubbelklicka på den nedladdade filen för att starta installationen.

3. Följ instruktionerna på skärmen.

När installationen är klar startas Creative Cloud-datorprogrammet samtidigt som Photoshop.

Obs!

Har du problem med din första nedladdning? Se Korrigera fel vid installation av Creative Cloud-program.