Bakgrund

I och med den utgåva av Production Premium CS5 som kom 2010 kräver Adobe Premiere Pro och After Effects ett 64-bitars operativsystem (OS). Suite-versioner av Product Premium och Master Collection i CS5- och CS5.5-versionerna inkluderade ett stödpaket för 32 bitar. Detta stödpaket installerade CS4-versioner av programmen för att hjälpa användare under övergången till 64-bitars OS. Det här paketet har tagits bort i CS6-versionerna av dessa sviter, men det är tillgängligt på begäran för kunder som har andra verksamhetskritiska program som kräver ett 32-bitars operativsystem. Adobe tillhandahåller detta fortsatta stöd för äldre versioner under begränsad tid. Om du har 32-bitars OS ska du börja planera övergången nu.

Installationsfiler

Paketet med stöd för 32-bitarssystem finns enbart för Windows och fungerar med en permanent licens. Det fungerar inte med abonnerade produkter eller med Creative Cloud.

Om du för närvarande har CS4 32-bitars installerare och serienummer kan du använda det utan vidare steg.

Om du har ett CS4 32-bitars serienummer men inte installationsprogrammet kan du hämta installeringsbitarna via länken nedan. Installationsprogrammet är samma för både enanvändare och volymlicenskonfigurationer.

Om du inte har något CS4 32-bitars serienummer ska du fortsätta med det alternativ som passar dig:

Jag äger den här produkten: CS5 eller CS5.5 Production Premium eller Master Collection CS6 Production Premium eller Master Collection
Serienummer: Enanvändare Om du har köpt din produkt från Adobes butik eller registrerat din produkt kan du gå till Mitt konto och hämta ett giltigt serienummer. Kontakta kundsupporten.
Serienummer: Volymlicens Gå till Adobes licensieringswebbplats och hämta ett giltigt serienummer. Kontakta kundsupporten.

Hämta stödpaket för 32 bitar

Klicka här för att hämta stödpaketet för 32 bitar.

Avinstallation för 32-bitars installationspaket

Om du vill avinstallera stödpaketet för 32 bitar använder du rengöringsverktyget i Adobe Creative Suite.