Tack för att du har köpt Adobe Acrobat! Det är snabbt och enkelt att installera din Acrobat produkt. Om du har köpt Acrobat 9 eller Acrobat 8 - Professional, Standard eller 3D - och inte längre har installationsmediet, kan du hämta ersättningsinstallationsprogram från denna sida.

Installationsfilerna på den här sidan är för återförsäljningslicenser för Acrobat 9 och Acrobat 8. Om du har en volymlicens, gå till https://licensing.adobe.com.

Obs!

För att skydda ditt system mot angrepp genom PDF-filer, rekommenderar vi att du kör de senaste versionerna av Acrobat och Reader. Adobe tillhandahåller inte längre säkerhetsuppdateringar eller programfixar för dessa äldre versioner av Acrobat.

Läs innan du hämtar Acrobat 9, eller Acrobat 8

• Du behöver ditt Acrobat-serienummer för att genomföra installationen. Ta reda på serienumret genom att logga in på ditt Adobe-konto. På hanteringskontosidan som visas, finns alla dina registrerade produkter och deras serienummer visade i avsnittet Avtal och produkter.För ytterligare information om att lokalisera serienummer eller om att registrera ett serienummer, se Hitta ditt serienummer.
  • Se till att ditt system uppfyller kraven för Acrobat produkter. Äldre versioner av Acrobat fungerar kanske inte korrekt på ett nyare operativsystem.

Hämta Acrobat 9 eller Acrobat 8

Acrobat 9 Standard

Språk
Mac OS X
Windows

Engelska – internationell

Engelska – universell

Franska

Franska – Kanada

Tyska

Inte tillgängligt

Fil 1 av 1 (317 MB)

Acrobat 9 Professional

Språk
Mac OS X
Windows

Engelska – internationell

Engelska – universell

Franska

Franska – Kanada

Tyska

Fil 1 av 1 (508 MB)

Fil 1 av 1 (327 MB)

Japanska

Inte tillgängligt

Fil 1 av 1 (313 MB)

Acrobat 8 Professional, Standard, eller 3D

Nytt serienummer och installationsprogram krävs

Åldersaktiveringsserverna för Acrobat 8 program måste avgås. Acrobat 8 program använder aktiveringsserver för att verifiera en licens.

Vilka alternativ är tillgängliga?

Ange ditt aktuella Acrobat 8 serienummer för något av dessa alternativ:

• Uppgradera till det senaste och största!Dra nytta av det här specialerbjudandet du uppgradera till Acrobat DC. Få världens bästa PDF-lösning - inklusive mobila applikationer, molnbaserat lagringsutrymme och gratis uppdateringar - till ett otroligt lågt pris.
  • Ta emot ett nytt serienummer och installationsprogram Hämta ett nytt serienummer och installationsprogram så att du kan installera Acrobat 8 igen. Dessa specialversioner kräver inte aktivering.

Logga in för att börja

För att uppgradera eller få ett nytt serienummer och installationsprogram ska du först logga in eller skapa ett Adobe ID: