Windows 7-användare som startar antingen ett Adobe CC 2019-program eller ett Adobe Acrobat DC-program som har uppdaterats efter oktober 2018 kan se en tom dialogruta:

Obs!

Detta problem orsakas av att du använder en Windows 7-dator som kör Internet Explorer 8.

Tom dialog på Windows 7-dator som kör IE8

Lösning

Du löser problemet genom att uppgradera versionen av Internet Explorer på datorn.

Hämta och installera den uppdaterade versionen av Internet Explorer för Windows 7 från denna plats.