Installera tidigare versioner av dina Creative Cloud-program

Använd Creative Cloud-datorprogrammet för att hitta och installera de tidigare versionerna av dina Creative Cloud-program. Vi tillhandahåller installationsprogram för våra nuvarande program och den tidigare större versionen av varje program.

Installera tidigare versioner av dina Creative Cloud-program

Om du vill behålla programpreferenserna ska du avinstallera den aktuella versionen innan du installerar den tidigare. Välj Behåll när du får en fråga om du vill bevara preferenserna.

Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Välj -ikonen i aktivitetsfältet i Windows eller i menyraden i macOS.)

Bläddra ned till programmet som du vill installera och välj ikonen Fler åtgärder  bredvid det.

fler åtgärder

Välj Andra versioner i listrutan.

other-versions

Sök efter den programversion som du vill installera i listan som visas och välj Installera.

Installera tidigare versioner av dina Creative Cloud-program

Programmet börjar installeras.

Ser skärmen annorlunda ut? Se anvisningar för den tidigare versionen av Creative Cloud-datorprogrammet.

Behålla tidigare versioner av ditt program

När du installerar en ny version av ett Creative Cloud-program tas dess tidigare version bort som standard. Du kan dock behålla den tidigare versionen genom att göra en inställning.
 Företagsanvändare: Om organisationen har inaktiverat automatiska uppdateringar är alternativet för automatisk uppdatering inte tillgängligt i Creative Cloud-datorprogrammet.

1. Välj kontoikonen uppe till höger i Creative Cloud-datorprogrammet och välj sedan Inställningar.

Öppna Inställningar

2. Välj fliken Appar i sidopanelen och aktivera alternativet Automatisk uppdatering.

Aktivera automatisk uppdatering

3. I programmet väljer du Avancerade alternativ.

Avancerade alternativ

4. Avmarkera Ta bort tidigare versioner och välj sedan Klart.

avmarkera