Installera tidigare versioner av dina Creative Cloud-program

Använd Creative Cloud-datorprogrammet för att hitta och installera de tidigare versionerna av dina Creative Cloud-program. Vi tillhandahåller installationsprogram för våra nuvarande program och den tidigare större versionen av varje program.

Installera tidigare versioner av dina Creative Cloud-program

Obs!

Om du vill behålla programpreferenserna ska du avinstallera den aktuella versionen innan du installerar den tidigare. Välj Behåll när du får en fråga om du vill bevara preferenserna.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Välj ikonen   i aktivitetsfältet i Windows eller i menyfältet i macOS.)

2. Klicka på fliken Program och bläddra ned till programmet som du vill installera och välj ikonen Fler åtgärder  bredvid det.

Fler alternativ visas på menyn Program i Creative Cloud-datorprogrammet
    De tre prickarna på varje programbricka leder till rullgardinsmenyn Fler åtgärder.

3. Välj Andra versioner i listrutan.

Creative Cloud-datorprogrammet med Andra versioner under Fler alternativ
    Klicka på Andra versioner för att hitta den version av programmet du gillar mest.

4. Sök efter den programversion som du vill installera i listan som visas och välj Installera.

Programversionsfönstret med de äldre versionerna av programmet
    När du väljer Installera öppnas ett nytt popup-fönster. Välj Fortsätt där.

Den önskade programversionen börjar installeras.

Ser det annorlunda ut på din skärm? Se anvisningar för den tidigare versionen av Creative Cloud-datorprogrammet.

Behålla tidigare versioner av ditt program

När du installerar en ny version av ett Creative Cloud-program tas dess tidigare version bort som standard. Du kan dock behålla den tidigare versionen genom att göra en inställning.

För Enterprise-användare

Om organisationen har inaktiverat automatiska uppdateringar visas inte alternativet för automatisk uppdatering i Creative Cloud-datorprogrammet.

1. Välj kontoikonen uppe till höger i Creative Cloud-datorprogrammet och välj sedan Inställningar.

Inställningsmenyn visas under Konton i Creative Cloud-datorprogrammet
    Då öppnas fönstret Inställningar.

2. Välj fliken Appar i sidopanelen och aktivera alternativet Automatisk uppdatering.

Byt inställning med knappen Automatisk uppdatering under Program
    Om du byter till Automatisk uppdatering slipper du uppdatera varje program manuellt.

3. Välj Avancerade alternativ för det aktuella programmet.

Avancerade alternativ visas efter att du har navigerat till Program under Inställningar och bytt inställningen på Autouppdatering-knappen
    Du kan välja Avancerade alternativ för flera program.

4. Avmarkera Ta bort äldre versioner och välj sedan Klart.

Avmarkera Ta bort äldre versioner i fönstret Program
    Om du avmarkerar det här alternativet kan programmen enkelt uppdateras automatiskt och du behålla din önskade version.

Adobe

Få hjälp snabbare och enklare

Ny användare?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online

Adobe MAX

Kreativitetskonferensen

14–16 okt i Miami Beach och online