Med Creative Cloud-datorprogrammet kan du hitta och installera den föregående versionen av dina Creative Cloud-program.

Obs!

När du installerar ett nytt Creative Cloud-program avinstalleras som standard alla tidigare versioner av programmet på datorn. Om du vill behålla de tidigare versionerna klickar du på Avancerade alternativ och avmarkerar kryssrutan Ta bort tidigare versioner i bekräftelsedialogrutan för uppdatering.

Tidigare versioner av produkter skriver inte över befintliga versioner. Du kan ha två versioner av samma program samtidigt på datorn.

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet genom att klicka på Creative Cloud-ikonen i aktivitetsfältet (Windows) eller Apple-menyfältet (Mac OS). Logga in med ditt Adobe ID och lösenord ifall du inte loggas in automatiskt.

2. Gå till programmet du vill installera.

3. Klicka på pilen bredvid Installera eller Öppna. Klicka sedan på Hantera.

4. Klicka på Andra versioner.

5. Sök efter den version som du vill installera i listan som visas och klicka sedan på Installera.