Med Creative Cloud-datorprogrammet kan du hitta och installera den föregående versionen av dina Creative Cloud-program.
  1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet på din dator. Logga in med ditt Adobe ID och lösenord ifall du inte loggas in automatiskt.

2. Gå till programmet du vill installera.

3. Klicka på pilen bredvid Installera eller Öppna. Välj sedan Andra versioner.

Andra versioner
  4. Sök efter den version som du vill installera i listan som visas och klicka sedan på Installera.

Installera andra versioner

Obs!

När du installerar ett nytt Creative Cloud-program avinstalleras som standard alla tidigare versioner av programmet på datorn. Om du vill behålla de tidigare versionerna klickar du på Avancerade alternativ och avmarkerar kryssrutan Ta bort tidigare versioner i bekräftelsedialogrutan för uppdatering.

Tidigare versioner av produkter skriver inte över befintliga versioner. Du kan ha två versioner av samma program samtidigt på datorn.