Använd Creative Cloud-datorprogrammet för att hitta och installera de tidigare versionerna av dina Creative Cloud-program. Vi tillhandahåller installationsprogram för våra nuvarande program och den tidigare större versionen av varje program.

Så här installerar du föregående versioner av dina Creative Cloud-program

1. Öppna Creative Cloud-datorprogrammet. (Välj -ikonen i aktivitetsfältet i Windows eller i menyraden i macOS.)

CCDA i aktivitetsfältet i Windows
    Ikonen för Creative Cloud-datorprogrammet i aktivitetsfältet i Windows
    CCDA MAC
    Ikonen för Creative Cloud-datorprogrammet i menyraden i macOS
  2. Sök efter programmet som du vill installera och välj sedan ikonen Fler åtgärder  bredvid det.

fler åtgärder

Obs!

Om du vill behålla dina äldre programinställningar väljer du Avinstallera efter att du har valt ikonen Fler åtgärder. Välj sedan Behåll för att behålla dina äldre programinställningar.

3. Välj Andra versioner i listrutan.

andra versioner
    Ser skärmen annorlunda ut? Se anvisningar för den tidigare versionen av Creative Cloud-datorprogrammet.
  4. Sök efter den programversion som du vill installera i listan som visas och välj Installera.

Installera tidigare versioner av dina Creative Cloud-program

Du uppmanas fortsätta med installationen. Installationen startar när du har bekräftat.

Behålla tidigare versioner av ditt program med automatisk uppdatering

När du installerar en ny version av ett Creative Cloud-program tas dess tidigare version bort som standard. Du kan dock behålla den tidigare versionen genom att göra en inställning.

Företagsanvändare: Om organisationen har inaktiverat automatiska uppdateringar är alternativet för automatisk uppdatering inte tillgängligt i Creative Cloud-datorprogrammet.

1. Välj kontoikonen uppe till höger i Creative Cloud-datorprogrammet och välj sedan Inställningar.

Öppna Inställningar
  2. Välj fliken Appar på sidopanelen och aktivera alternativet för automatisk uppdatering.

Aktivera automatisk uppdatering
  3. Hitta appen du söker.

4. Välj Avancerade alternativ och inaktivera alternativet Ta bort tidigare versioner på popup-menyn.

Ta bort tidigare versioner av en app