Gör så här för att installera Adobe Dreamweaver CC 2014. Mer information finns i de vanliga frågorna för installation av Dreamweaver.

Vill du veta mer om den senaste uppdateringen av Dreamweaver CC 2014? Läs Sammanfattning av nya funktioner om du vill veta mer om vad som är nytt och vad som har ändrats i den här versionen.

Vilken version av Dreamweaver använder du?

Jag använder Dreamweaver CC 2014

1. Hitta Dreamweaver CC 2014 i Creative Cloud och klicka på Uppdatera.

Uppdatera Dreamweaver CC
    Uppdatera Dreamweaver CC

2. Det visas ett popup-fönster med instruktioner om hur du använder Dreamweaver-tillägg efter uppdateringen. Läs instruktionerna och klicka på Uppdatera igen.

Läs igenom informationen om tillägget och klicka på Uppdatera
    Läs igenom informationen om tillägget och klicka på Uppdatera

Jag använder Dreamweaver CC (13.0) eller tidigare versioner

Kontrollera avsnittet Nya versioner av installerade program i Creative Cloud-appen för att hitta Dreamweaver CC 2014.

Om du inte hittar en post, bläddra igenom listan för appar för att hitta Dreamweaver CC 2014, och klicka sedan på Testa/Installera.

Kontroll av nya versioner av installerade program
Kontroll av nya versioner av installerade program

Kontrollera avsnittet Nya versioner av installerade program i Creative Cloud-appen för att hitta Dreamweaver CC 2014.

Om du inte hittar en post, bläddra igenom listan för appar för att hitta Dreamweaver CC 2014, och klicka sedan på Prova/Installera.

VANLIGA FRÅGOR

Läs följande vanliga frågor för att få reda på mer om den senaste uppdateringen för Dreamweaver CC 2014.

Hur gör jag för att veta om uppdateringen har installerats?

Om uppdateringen lyckades visar Om-rutan i Dreamweaver (Hjälp > Om på Windows; Dreamweaver > Om Dreamweaver på Mac OS) versionsnumret som 2014.1 Release.

Creative Cloud-appen visar också ett meddelande i avsnittet Installerade program som anger att uppdateringen lyckats.

Hur vet jag om den installerade versionen av Dreamweaver är en 32- eller en 64-bitarsversion?

Creative Cloud-appen identifierar automatiskt operativsystemet och gör motsvarande Dreamweaver-version (32 bitar eller 64 bitar) tillgänglig för dig. Om du fortfarande måste kontrollera om rätt version har installerats på datorn utför du följande steg:

• Windows: starta Dreamweaver. Öppna Aktivitetshanteraren och sök efter Dreamweaver-processen. Om den startade Dreamweaver-versionen är 64-bitars heter processen "Dreamweaver.exe." Om den öppnade versionen är en 32-bitarsversion är processens namn "Dreamweaver.exe *32."
  • Mac OS: öppna Activity Monitor och kontrollera View > Columns > Kind. Sök efter Dreamweaver i aktivitetskontroll. Om en aktiv Dreamweaver är 64-bitars, anger kolumnen Typ "64-bitars."

Vad händer med Dreamweaver CC 2014-versionen efter uppdateringen?

Dreamweaver CC 2014 ersätts med den senaste uppdateringen av Dreamweaver CC 2014 (2014.1-versionen). Om du vill använda Dreamweaver CC 2014 av någon anledning, hämta den från följande platser:

Obs!

Om du har sparat dina Dreamweaver CC 2014-inställningar i molnet kan du enkelt importera dem till den uppdaterade versionen och komma igång snabbt. Se Importera synkroniseringsinställningar från föregående versioner för mer information.

Kan jag använda de tidigare installerade tilläggen med den uppdaterade versionen?

• Om du har installerat tillägg från tredje part med hjälp av Adobe Extension Manager (ZXP-filer), uppdatera först Adobe Extension Manager till den senaste versionen. Installera sedan tilläggen igen om du vill använda dem i den uppdaterade versionen av Dreamweaver CC 2014.
  • Om du har installerat tillägget från sidan Creative Coud Add-ons är dessa tillägg automatiskt tillgängliga för att använda i den uppdaterade versionen av Dreamweaver CC 2014. Om du vill se dessa tillägg i listan i Adobe Extension Manager måste du uppdatera Adobe Extension Manager till den senaste versionen.

Migreringen av tillägg börjar efter att Dreamweaver CC 2014 har uppdaterats. Migreringstiden är beroende av storleken och antal tillägg, nätverkhastighet och andra faktorer. Adobe rekommenderar att du väntar du i minst två minuter efter installationen innan du startar Dreamweaver (som är den ungefärliga varaktigheten för migrering av sex till sju tillägg).

Om ett tillägg inte migreras ska du genomföra följande steg:

1. I Dreamweaver ska du välja Window > Sök efter tillägg för att öppna tilläggssidan.

2. Avsluta Dreamweaver.

3. På tilläggssidan ska du gå till Mina tillägg, lokalisera tillägget som inte gick att migrera och klicka på Ta bort för att ta bort delvis migrerade tillägg. När knappen Installera väl visas klickar du på Installera för att starta en ny installation av tillägget.

Programmet Creative Cloud meddelar dig när tillägget har installerats.