Lösningen på problemet var att plugin-programmet Behance Publiceringstjänst saknas i Illustrator CC…

Problem: Plugin-programmet Behance Publiceringstjänst saknas

Insticksprogrammet Behance Publiceringstjänst har tagits bort från och med Illustrator CC 2015.3.1.

Lösning

Du kan exportera foton från Lightroom och överföra dem direkt till din profil på Behance-webbplatsen, antingen som ett pågående jobb eller ett projekt.

1. Från Illustrator kan du exportera de foto(n) du vill dela till din lokala hårddisk.
  2. Logga in på https://www.behance.net/ med ditt Adobe ID.
  3. Klicka på Min portfölj för att visa aktiva projekt och pågående jobb.
  4. Klicka på Lägg till jobb för att ladda upp de foton som du exporterade i steg 1.