Lös problemet där Start-arbetsytan i Illustrator visas tom.
Plattform Beskrivning
Tillämpligt operativsystem Windows
Tillämpliga produktversioner November 2017 och mars 2018 (versioner 22.0.1 och 22.1) versioner

Problem

Illustrator visar en tom Start-arbetsyta. Titelfältet kan visa följande sträng:

% CCX_FNFT_DIALOG_NAME

start-workspace-is-blank_Ai_1

Lösning

1. Logga ut från Creative Cloud-skrivbordsprogrammet.
  2. Avinstallera appen Creative Cloud Desktop med hjälp av Creative Cloud-skrivbordsappen avinstalleraren.
  3. Installera om den senaste versionen av appen Creative Cloud Desktop. Ladda ner det här.
  4. Logga in på appen Creative Cloud Desktop
  5. Starta Illustrator.