När du klickar på en meny som Arkiv, Redigera, Objekt och så vidare i Illustrator-arbetsytan på din Windows-dator så försvinner menyn.

Lösningar

1. Ändra innehållet i CEP HTML Engine-mappen

1. Flytta innehållet från CEPHTMLEngine-mappen till någon annan mapp som en säkerhetskopia (t.ex i en mapp på skrivbordet). Se sökvägen nedan för att hitta mappens plats.

C:\Program\Adobe\Adobe Illustrator CC 2017\Support Files\Contents\Windows

2. Ta bort innehållet i den ursprungliga mappen efter att du har skapat en kopia.

3. Hämta CEPHTMLEngine.zip till datorn:

Hämta

4. Extrahera innehållet i den komprimerade mappen som hämtas i steg 3 till följande mapp (samma innehåll som du säkerhetskopierade och tog bort i föregående steg):

C:\Program\Adobe\Adobe Illustrator CC 2017\Support Files\Contents\Windows

2. Kör kommandot: netsh Winsock reset

1. Stäng alla program.

2. Välj Start och skriv CMD för att starta kommandotolken.

3. Skriv följande kommando i kommandotolken: netsh Winsock reset

4. Tryck på Retur.

5. Stäng kommandotolken.

6. Starta om datorn.

7. Starta Adobe Illustrator CC.

3. Avinstallera Lavasoft AD-ware

Detta kan också inträffa om du har installerat programvaran Lavasoft Ad-Aware på din Windows-dator. Denna programvara kan installeras som ett webbläsartillägg eller som en del av ett annat programvarupaket (t.ex. ManyCam Software).

• Åtgärda detta problem genom att avinstallera eller inaktivera Lavasoft-programmet och/eller tillhörande program (t.ex. ManyCam).

Anvisningar om hur denna programvara tas bort finns på Lavasoft-webbplatsen.