När du väljer Foto > Redigera datum och tid… så visas dialogrutan, men den blå snurran hindrar dig från att ändra datumen.

editdatetime

Tillfällig lösning

Se till att informationspanelen visas innan du väljer Foto > Redigera datum och tid…

Om du vill visa informationspanelen väljer du Visa > Info… eller klickar på ikonen (i) i det nedre högra hörnet i Lightrooms användargränssnitt.