PDF-filer indlæses ikke ved første forsøg i Safari 7 og 6.1

Browservinduet er gråt eller tomt, første gang du prøver at vise en PDF-fil på et nyt domæne eller websted i Safari 6.1 og 7 (leveres med Mac OS X Mavericks 10.9). Følgende advarsel vises: "Blokeret tilbehør."

De seneste versioner af Safari anvender en anden ekstramodul-administration til aktivering og deaktivering af ekstramoduler på global eller webstedsspecifik basis. Der udvises ikke som standard tillid til ekstramoduler i Acrobat og Reader PDF-fremviseren – du skal aktivt give udtryk for, at du har tillid til det pågældende ekstramodul på globalt plan eller for hvert enkelt websted.

Løsning: Du skal sørge for, at der er tillid til PDF-plugin'et

Sørg for, at der er tillid til PDF-plugin'et globalt

1. Naviger til Safari > Indstillinger > Sikkerhed > Administrer webstedsindstillinger
  2. I venstre panel skal du trykke på Adobe Reader eller Adobe Acrobat.
  3. I pop op-menuen Ved besøg på andre websteder skal du vælge Tillad altid
Vinduet Sikkerhedsindstillinger

Sørg for, at der er tillid til PDF-plugin'et på hvert websted

På hvert domæne eller websted, hvor du får meddelelsen "Blokeret tilbehør":

1. Klik på meddelelsen "Blokeret".
  2. Når dialogboksen Godkend vises, skal du klikke på Godkend.
Klik på Godkend i dialogboksen Godkend