Tilbage i 2005 udgav Adobe programmet Certified Document Services (CDS), der automatisk har tillid til nye digitale id'er kædet til (dvs. er en del af familien af) Adobe-rodcertifikatet, som er indbygget i Adobe-produkter. CDS, forgængeren til Adobe Approved Trust List (AATL), har følgende certifikatautoriteter, der udsteder certifikater:

Dette arbejde har licens under en Creative Commons Attribution-Noncommercial-Share Alike 3.0 Unported License  Opslag på Twitter™ og Facebook er ikke omfattet af vilkårene for Creative Commons.

Juridiske meddelelser   |   Politik for beskyttelse af personlige oplysninger online