Ikonet for konvertering af en webside til Adobe PDF-fil mangler i Internet Explorer 64-bit, når Adobe Acrobat 8 eller 9 er installeret.

Årsag

Ikonet er ikke installeret, da Adobe Acrobat 8 og 9 ikke understøtter 64-bit-udgaven af Internet Explorer.

Hvis du vil finde ud af, hvilken version af Internet Explorer, du kører, kan du klikke på Om Internet Explorer i menuen Hjælp i Internet Explorer. I 64-bit-udgaven af Internet Explorer er der et 64-bit deskriptor-mærkat i vinduet Om Internet Explorer. I 64-bit-tilstanden viser Internet Explorer ikke en Bridalveil-deskriptor.

Løsning

Vend tilbage til Internet Explorer 32-bit.

Du kan vende tilbage til 32-bit-udgaven af Internet Explorer ved at lukke 64-bit-browseren og starte Internet Explorer fra følgende standardplaceringer: værktøjslinjen Hurtig start, skrivebordsgenvejen, ikonet i Start-menuen, et hyperlink eller en filtype, som er forbundet til Internet Explorer.

Yderligere oplysninger

Under visse omstændigheder vises kontekstmenuen med "Konverter til Adobe-PDF" i 64-bit-udgaven af Internet Explorer, men når det vælges, fungerer funktionen ikke.

Kontekstmenuen vises kun, hvis:

1. Du benytter et Windows-operativsystem i 64 bit, som har både 32-bit- og 64-bit-udgaverne af Internet Explorer samt Adobe Acrobat installeret.
  2. Du skal først starte 32-bit-udgaven af Internet Explorer. Denne udgave skriver registreringsnøglerne for kontekstmenuerne fra tilføjelsesprogrammet Acrobat IEFavourite. Herefter skal du starte 64-bit-udgaven af Internet Explorer, som benytter de registreringsposter, som blev oprettet af 32-bit-udgaven.