Apple leverer ikke længere sikkerhedsopdateringer til dets gamle QuickTime til Windows-software, hvilket gør det nemt at udnytte denne software. For at beskytte Acrobat og Reader fraråder Adobe også understøttelse af QuickTime på Windows. Acrobat DC og Reader DC bruger nu den indbyggede videoafspiller i Windows til at afspille forældede QuickTime-videoer – dvs. videoer, der er integreret i PDF-filer, som er oprettet i Acrobat 9 eller tidligere.

Når du forsøger at afspille en QuickTime-video, som er indsat i en PDF, ser du følgende advarsel:

Advarselsmeddelelse

Dette er standard adfærden. For at ændre denne adfærd skal du vælge Rediger > Præferencer og vælge Multimedie (forældet):

• Brug ikke QuickTime-afspiller til multimedie-produkter: Som standard bruger Windows dens indbyggede afspiller istedet for QuickTime-afspiller til at afspille forældede QuickTime-mediefiler. Også hvis denne indstilling ikke er valgt, og QuickTime-afspiller ikke er tilgængelig, bruger Windows dens indbyggede afspiller.
Indstillinger for afspiller