Skrifttypepakker fra Acrobat Document Cloud til Macintosh

Alle produkter i Acrobat Document Cloud-produktserien er en del af et spor: Løbende eller Klassisk. Der er forskellige skrifttyper til hvert spor, så det er vigtigt at vide, hvilket spor dit produkt er en del af, før du downloader og installerer.

De fleste slutbrugere, som har installeret deres eget produkt, har et produkt fra sporet Løbende. Du kan dog bekræfte dit spor og downloade den korrekte skrifttypepakke ved at gøre følgende:

1. Vælg Adobe Reader > Om.

2. Kontrollér spornavnet og/eller versionsnummeret. Det 8. og 9. tal angiver sporet:

• 20: Løbende spor. For eksempel: 2017.009.20044
    • 30: Klassisk (eviggyldig) spor. For eksempel: 2015.006.30123
    • Klassisk 2017: Acrobat 2017 (klassisk spor). For eksempel: 2017.008.30051
Bemærk, at "Eviggyldig" har skiftet navn til "Klassisk", så derfor vises "Klassisk" efter din første opdatering.