14. maj 2018

Der er kommet en ny opdatering, som retter op på problemerne i forbindelse med den sårbarhed, der er beskrevet på siden.

Opdateringen installeres automatisk. Hvis du vil opdatere Acrobat eller Acrobat Reader manuelt, skal du vælge Hjælp > Søg efter opdateringer og derefter følge trinene i opdateringsvinduet for at hente og installere de seneste opdateringer.

Der er flere oplysninger om opdateringerne i disse produktbemærkninger:

Problemet i implementeringen af Microsofts NTLM-godkendelse påvirkede Acrobat DC og Acrobat Reader DC

Et problem i implementeringen af Microsofts NTLM-godkendelse (NT LAN Manager) påvirkede Adobe Acrobat DC og Adobe Acrobat Reader DC, idet hackere kunne omdirigere brugere til skadeligt indhold udenfor virksomhedens netværk, hvor de kunne forsøge at opsnappe NTLM-godkendelsesoplysningerne.

Påvirkning af Acrobat DC og Acrobat Reader DC samt foranstaltninger

Ved udgangen af sidste år udsendte Microsoft en valgfri sikkerhedsopdatering, som gjorde det muligt for kunderne
at deaktivere NTLM SSO-godkendelse ved brug af eksterne ressourcer. Med denne rettelse er Adobe Acrobat DC og Adobe Acrobat Reader DC ikke længere påvirket af sårbarheden.

Rettelsen findes dog kun til Windows 10 og Windows Server 2016.

På platforme, hvor Microsofts opdatering ikke er installeret eller ikke er tilgængelig, gælder følgende: