Kun de første få sider af en flersidet PDF-fil

Acrobat og Adobe Acrobat 9 udskriver kun de første få sider af flersidede PDF-dokumenter. Printeren kan også udskrive en Postscript-fejl.

Løsning: Skift skrifttype og ressourcepolitik til at Sende til hver side.

Bemærk: Dine printerdrivere skal være PostScript-duelige for at bruge denne procedure.

1. Åbn Acrobat eller Adobe Reader.
  2. Vælg Filer > Udskriv.

3. Klik på knappen Avanceret.

Popup-vinduet, som vises, vil se anderledes ud afhængigt af, hvilken printerdriver, du har installeret. Hvis din driver er kompatibel med PostScript, indeholder vinduet afsnittet PostScript-valgmuligheder.

4. I afsnittet PostScript-valgmuligheder skal du vælge Send til hver side fra Skrifttype og Ressourcepolitik-popup-menuen.