Når du udskriver fra Adobe Acrobat 9 eller Adobe Reader 9, udskrives kun den første side af et udskriftsjob.

Detaljer

Du forsøger at udskrive en PDF-fil på en Canon- eller Kyocera-printer eller en anden PostScript-emuleringsprinter. Eksempler på påvirkede printermodeller er Canon iR C4580i, C4080, C3200, Mita CS-850, Kyocera 2525 og Kyocera 3232

Løsning

Send skrifttypeoplysningerne for hver side i PDF-filen, når du udskriver.

Adobe Acrobat Professional 9:

1. Vælg Filer > Udskriv.
  2. Klik på Avanceret.
  3. Vælg PostScript-indstillinger
  4. I Skrifttype og Ressourcepolitik skal du vælge Send til hver side under.

Adobe Reader 9:

1. Vælg Filer > Udskriv.
  2. Klik på Avanceret.
  3. I Skrifttype og Ressourcepolitik skal du vælge Send til hver side under.