Hvordan kan jeg købe Acrobat eller forny mit abonnement?

Du kan købe en licens til Acrobat eller forny dit abonnement i programmet ved at følge linket nederst i højre rude.

Når Acrobat DC-prøveabonnementet udløber, vises meddelelsen Prøveabonnement udløbet med linket Køb nu nederst i højre rude. Klik på Køb nu, og følg anvisningerne på skærmen.

Prøveabonnementet er udløbet

Efter Acrobat DC-abonnementet udløber, vises meddelelsen Abonnement udløbet med linket Abonner nu nederst i højre rude. Klik på Køb nu, og følg anvisningerne på skærmen.

Abonnementet er udløbet

Mit prøveabonnement/abonnement er udløbet. Kan jeg stadig bruge Acrobat DC til at se mine PDF'er?

Ja, Acrobat DC giver dig mulighed for at se PDF-filer, selv om din prøveperiode eller dit abonnement er udløbet. Du kan også bruge gratis værktøjer som Kommentar og Fill & Sign. Men for at opleve og bruge alle funktioner i Acrobat DC skal du købe en licens.

Ok, jeg har købt Acrobat DC. Hvordan får jeg licens til min udløbne kopi af Acrobat DC?

Hvis du har købt Adobe Acrobat DC via en månedlig eller årlig betalingsplan, skal du følge trinene nedenfor.

I Windows

Metode 1: Til Acrobat DC-abonnementer, der er købt med det samme Adobe ID, som blev brugt til at logge på Acrobat i prøvetilstand eller til et abonnement.

1. Klik på knappen Aktivér i værktøjsruden til højre. Følgende bekræftelsesdialogboks vises.

Bekræftelsesdialogboksen for aktivering
  2. Klik på OK. Genstart Acrobat DC for aktivere det.

Metode 2: Til Acrobat-abonnementer, der er købt med et andet Adobe ID.

1. Klik på knappen Aktivér i værktøjsruden til højre. Skærmen Log på vises.

Skærmen Log på
  2. Klik på linket Ikke mit Adobe ID. Den følgende logon-dialogboks vises.

Log på
  3. Indtast det Adobe ID og den adgangskode, som du brugte til at købe dit Adobe DC-abonnement, og klik på Log på. Dialogboksen Tak vises.

Dialogboksen Tak
  4. Klik på Fortsæt. En bekræftelsesdialogboks vises.

Bekræftelsesdialogboksen for aktivering
  5. Klik på OK. Genstart Acrobat DC for aktivere det.

I Mac OS

1. Klik på knappen Aktivér i værktøjsruden til højre. Følgende dialogboks med oplysninger vises. Klik på OK.

Dialogboksen med aktiveringsoplysninger
  2. Skærmen Log på vises. Klik på knappen Log på. (Hvis du har købt Acrobat DC-abonnementet med et andet Adobe ID, end det der vises, skal du klikke på linket Ikke mit Adobe ID.)

Log på

Hvis du klikkede på Ikke mit Adobe ID, vises den følgende dialogboks til Log på. Indtast det Adobe ID, som du brugte til at købe dit Adobe DC-abonnement, og klik på Log på

Log på
  3. Dialogboksen Tak vises.Klik på Fortsæt, og genstart derefter Acrobat DC for at aktivere det.

Dialogboksen Tak

Bemærk:

Du kan downloade og installere Adobe DC-skrivebordsprogrammer på flere computere uanset operativsystemet.
Aktiveringen er dog begrænset til to computere pr. person, der er tilknyttet medlemskabet, og det er ikke muligt at anvende softwaren på disse computere samtidig. Du kan få flere oplysninger i Vilkår for brug.

Jeg har købt et Acrobat DC-serienummer – kan jeg bruge det til et Acrobat-prøveabonnement?

Hvis du har købt et Acrobat DC-serienummer, skal du downloade og installere et separat Acrobat-installationsprogram.

Inden du installerer den Acrobat DC-version, du lige har downloadet, skal du afinstallere den installerede prøveversion på computeren.

Kan jeg bruge Adobe Acrobat Reader DC, nu hvor min Acrobat er udløbet?

Ja, du kan downloade og installere Adobe Acrobat Reader DC til enhver tid.