Når du opretter en PDF-fil i et Microsoft Office 2007-program med funktionen Acrobat > Opret PDF, lukkes PDFMaker uden varsel, og der oprettes ingen PDF-fil, eller PDFMaker viser fejlen "Der opstod en uventet fejl. PDFMaker kunne ikke oprette Adobe PDF-filen."

Det kan også ske, at du ved et forsøg på at oprette et PDF-dokument fra flere Word-filer i Acrobat får fejlen "Springer fil over."

Løsning

Vælg en eller flere af følgende løsninger:

Løsning 1: Kontrollér, at PDFMaker er korrekt installeret i Microsoft Office 2007-programmerne.

Hvis du forsøger at oprette et PDF-dokument fra Acrobat med Microsoft Office-dokumenter, skal du sørge for, at PDFMaker er installeret korrekt i Office-programmet. Læs "PDFMaker er ikke tilgængelig i et Microsoft Office 2007-program, efter du har installeret Acrobat 8.1" (TechNote kb401734) for at slå PDFMaker til.

Løsning 2: Kontrollér, at Microsoft Office-tilpasningsoplysningerne er angivet.

Sådan indtaster du Microsoft-tilpasningsoplysninger:

1. Start Microsoft Office-programmet.
  2. Klik på Office-knappen i øverste venstre hjørne af programvinduet.
  3. Klik på [programnavn]-indstillinger.
  4. I afsnittet Populære skal du under Giv din kopi af Microsoft Office et personligt præg indtaste dit brugernavn og dine initialer.
  5. Luk programmet.
  6. Åbn dit Office-dokument, og fortsæt med at oprette PDF-dokumentet.

Løsning 3: Opret et hurtigt og enkelt PDF-dokument (kun Word 2007).

Sådan opretter du et hurtigt og enkelt PDF-dokument:

1. Klik på fanen Acrobat i Word 2007
  2. Klik på Indstillinger, vælg Hurtig og enkel PDF, og klik på OK.
  3. Klik på Opret PDF.

Bemærk: I stedet for at vælge indstillingen under Indstillinger kan du vælge Hurtig og enkel i dialogboksen Gem som Adobe PDF, hvis du kun vil bruge denne indstilling for denne konvertering.