Se, hvordan du redigerer tekst, billeder og objekter i en PDF eller scannet PDF. Se også, hvad du kan gøre, hvis en PDF er adgangskodebeskyttet eller digitalt underskrevet. Vælg, hvad du vil gøre:

Unable to edit a PDF

Kan du ikke redigere en PDF? Installér Acrobat DC på din enhed, og gør den til PDF-standardviseren. Få mere at vide >

edit-text-pdf

Rediger tekst i en PDF: Tilføj eller erstat tekst, ret slåfejl, skift skrifttype, juster placering, og rediger tekststørrelse. Få mere at vide >

Edit a PDF form created using LifeCycle Designer

Rediger en sikker PDF: Visse funktioner er begrænset i sikrede PDF'er – underskrevne PDF'er er låst for at forhindre ændringer. Få mere at vide >

Edit a scanned PDF

Rediger en scannet PDF: Konverter dine scannede dokumenter til redigerbare PDF'er, rediger tekst og billeder. Få mere at vide >

edit-images-pdf

Rediger billeder eller objekter i en PDF: Tilføj, rediger størrelse af, flyt, roter, juster, beskær eller erstat billeder og objekter. Få mere at vide >

Edit a secure or password protected PDF

Rediger en PDF-formular, der er opretter i LiveCycle Designer: XFA-formularer kan ikke redigere i Acrobat uden tab af interaktivitet. Få mere at vide >

Har du flere spørgsmål? Skriv dine spørgsmål i Acrobats forum, og få svar fra eksperter.