Forbind dine online lagerkonti for at tilgå filer i Acrobat

Inden du går i gang

Vi udruller en ny og mere intuitiv produktoplevelse. Hvis den skærm, der vises her, ikke passer til din produktgrænseflade, skal du vælge hjælp til din nuværende oplevelse.

I den nye oplevelse vises værktøjerne i venstre side af skærmen.

Acrobat og Acrobat Reader lader dig åbne og gemme filer i lagertjenester som Dropbox, Microsoft SharePoint, OneDrive og Box og Google Drive. Du kan få adgang til PDF-filer på disse onlinetjenester enten gennem deres webbrugergrænseflade eller direkte i Adobe Acrobat eller Adobe Acrobat Reader.

• Box-integration: Arbejd med dine Box-filer direkte i Acrobat eller Reader. Få mere at vide >
  • OneDrive-integration: Arbejd med dine OneDrive-filer direkte i Acrobat eller Reader. Få mere at vide >
  • Dropbox-integration: Tilgå dine Dropbox-filer direkte i Acrobat eller Reader. Få mere at vide >
  • SharePoint-integration: Tilgå dine SharePoint-filer direkte i Acrobat eller Reader. Få mere at vide >
  • Google Drive-forbindelse*: Tilgå dine Google Drive-filer direkte fra Acrobat. Få mere at vide >

*Fås kun i Acrobat og Acrobat Reader.

Tilføj konti til onlinelager fra Hjem-visningen
Tilføj dine konti til onlinelager fra Hjem-visningen i Acrobat eller Reader

Adobe

Få hjælp hurtigere og nemmere

Ny bruger?

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX 2024

Adobe MAX
kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online

Adobe MAX

Kreativitetskonferencen

14-16. oktober i Miami Beach og online