Udgiv PDF-portefølje på et websted (Acrobat Pro)

Acrobat kan konvertere en PDF-portefølje til en SWF-fil, som andre kan se på et websted. Alle filnavigations- og videokontrolelementer er tilgængelige for brugere med adgang til webstedet. Hvis du vil have vist, hvordan PDF-porteføljen vises på et websted, skal du udgive indholdet på webstedet. Du kan ikke få vist et eksempel ved at åbne den udgivne PDF-portefølje på din lokale computer.

Bemærk:

Du kan se og udtrække filer fra en udgivet PDF-portefølje. Åbn en PDF-portefølje i Acrobat for at redigere den.

1. Vælg Filer > Gem PDF-portefølje som websted i en åben PDF-portefølje.

2. Vælg en mappe, eller opret en ny, til de gemte webfiler. Klik på OK.

Bemærk:

En ny mappe gør det nemmere at finde de gemte filer.

Datamappe
    Datamappen indeholder webstedets struktur og en webafspiller.

3. (Valgfrit) Rediger filen index.html. Du kan f.eks. matche et eksisterende websteds udseende eller integrere PDF-porteføljen i en eksisterende webside.

4. Kopier hele datamappen og filen index.html til en webserver. Du kan overføre dataene ved at bruge FTP, tilslutte serveren som en lokal disk eller bruge en anden metode.

5. Notér webadressen (URL) på den gemte HTML-fil.

6. Angiv webadressen på HTML-siden i en webbrowser, og start med http:// eller https://.

Tip til korrekt afspilning

• Installer Flash Player 10.1 eller nyere. Tidligere versioner af Flash Player kan ikke afspille en udgivet PDF-portefølje.

• Brug Acrobat PDF-porteføljer. Du kan ikke udgive Acrobat 9 PDF-porteføljer på et websted.

• Brug kun systemskrifttyper i PDF-porteføljen og ikke formateret tekst, integrerede skrifttyper eller andre installerede skrifttyper.

• Se filen index.html fra en webserver (http:// eller https://) i stedet fra din lokale computer.

• Undgå at føje vedhæftede SWF-filer eller videoer til PDF-porteføljen. Videoafspilning og vedhæftede SWF-filer understøttes ikke i en udgiven PDF-portefølje.

Del PDF-porteføljer

Del en PDF-portefølje med andre ved at sende filen i en mail eller overføre den til Adobe Document Cloud. (Se Deling af filer.)