pdf-pack.mnemonic.79x76

Adobe PDF Pack er en samling af Adobe Document Cloud-tjenester. Med den kan du nemt oprette, kombinere, organisere, underskrive og sende PDF-filer online. Du kan også konvertere PDF-filer til redigerbare Word- eller Excel-filer.

Du kan ikke redigere PDF-filer med Adobe PDF Pack. Du skal bruge Acrobat DC til at redigere PDF-filer. Se Acrobats produktside.

Hvordan administrerer du din Adobe PDF Pack-konto?

• Du kan administrere din konto ved at logge på Document Cloud Hjem på https://documentcloud.adobe.com med dit Adobe ID og din adgangskode eller med din sociale konto (Facebook eller Google). Klik på Konto (brugerikon) øverst til højre i Adobe Document Cloud-vinduet, og vælg derefter Adobe-konto. Adobe-kontosiden åbnes på en ny fane.
  • Opgrader din konto, eller administrer dit abonnement ved at klikke på Administrer abonnement i sektionen Abonnementsoplysninger på Adobe-kontosiden.

Kom i gang med webapps og -tjenester

upload-file_2x

Upload filer: Du kan nemt uploade filer i Document Cloud og administrere dem fra din computer eller mobilenhed. Få mere at vide >

share_2x

Del PDF'er til visning: Del hurtigt et link til et PDF-dokument med andre til visning. Få mere at vide >

exportPDF_2x

Eksportér PDF: Konverter PDF'er til redigerbare Word, Excel eller PowerPoint-filer. Få mere at vide >

combine_2x

Kombiner filer: Kombiner flere filtyper til én enkelt PDF. Få mere at vide >

fill-and-sign_2x

Udfyld og underskriv: Udfyld og underskriv nemt formularer online. Send til andre, og gem dem i Adobe Document Cloud. Få mere at vide >

createpdf_2x

Opret PDF: Konverter Microsoft Word, Excel, PowerPoint og andre filformater til PDF'er. Få mere at vide >

share-for-review@2x

Del PDF'er til gennemgang: Del hurtigt et link til et PDF-dokument med andre til gennemgang. Få mere at vide >

organize-pages_2x

Organiser sider: Roter, flyt, slet eller omnummerer sider i en PDF. Få mere at vide >

send-for-signature_2x

Send til underskrivelse: Få dokumenter underskrevet af andre hvor som helst med en webbrowser eller mobilenhed. Få mere at vide >

create-template_2x

Opret Sign-skabelon: Opret en genanvendelig Sign-skabelon over ofte anvendte formularfelter. Få mere at vide >