Adobe_Creative_Cloud_icon_RGB_256px

In dit artikel vindt u een overzicht van de distributietypen van Creative Cloud voor teams.

Creative Cloud voor teams omvat de volgende distributietypen: Creative Cloud voor het onderwijs en Creative Cloud voor teams.

Zie Packager voor instructies over het verpakken en distribueren.

Creative Cloud Packager is niet alleen beschikbaar voor Creative Cloud voor teams, maar ook voor Creative Cloud voor ondernemingen. Zie Overzicht: Creative Cloud voor ondernemingen distribueren voor meer informatie.

Creative Cloud voor teams

Creative Cloud voor teams biedt kleine en middelgrote bedrijven toegang tot alle creatieve apps van Adobe en voorziet tevens in aanvullende functies waarmee installatie en beheer snel, eenvoudig en flexibel kunnen worden uitgevoerd.

Naast alles in Creative Cloud biedt dit lidmaatschap tevens:
  • Eén centrale Admin Console om eenvoudig gebruikers toe te voegen, toe te wijzen of opnieuw toe te wijzen
  • Gereedschappen voor gecentraliseerde distributie voor beheer van apps en updates
  • Uitgebreide bibliotheek met zelfstudies
  • 100 GB cloudopslag per gebruiker
  • Onlineaanbieding: computers moeten verbinding maken met Adobe-servers voor de eerste activering en hierna ten minste één keer in de 99 dagen

Bekijk de volgende video waarin Karl Gibson, productmanager bij Adobe Creative Cloud Packager, uitlegt hoe u Creative Cloud Packager voor teams kunt downloaden, installeren, configureren en gebruiken om apps te verpakken en te distribueren met behulp van een voorbeeldpakket.

Distributiedetails

Je kunt de Creative Cloud-applicaties verkrijgen en licentiëren met Creative Cloud Packager, dat je kunt downloaden via het beheerportaal van je team (creative.adobe.com). Als u Packager eenmaal hebt gedownload, maakt u distributiepakketten met de applicaties van uw keuze. Deze pakketten kunnen vervolgens worden gedistribueerd of geïnstalleerd op de systemen van cliënten. De pakketten bevatten alle licentiegegevens die nodig zijn voor activering.

Gebruikers kunnen de apps ook downloaden en installeren via hun eigen Creative Cloud desktop-app. Gebruik een van de volgende methoden om toegang te bieden tot de Creative Cloud desktop-app:

• Rechtstreekse downloadtoegang tot Creative Cloud desktop-app
  • De Creative Cloud desktop-app verpakken en distribueren met Creative Cloud Packager

Distributieworkflows en gedetailleerde instructies

Zie Creative Cloud voor teams onder Creative Cloud voor teams voor de relevante distributieworkflows en gedetailleerde instructies.

Creative Cloud voor het onderwijs: apparaatlicenties

• Licenties voor afzonderlijke computers, in plaats van afzonderlijke gebruikers, met rechten voor installatie op één computer per licentie
  • Keuze uit volledige reeks Creative Cloud-applicaties of optie voor Losse app
  • Onlineservices en -opslag zijn niet inbegrepen
  • Beschikbaar via het Adobe Value Incentive Plan (VIP)
  • Onlineaanbieding: computers moeten verbinding maken met Adobe-servers voor de eerste activering en hierna ten minste één keer in de 99 dagen

Zie Licentieoverzicht voor onderwijsinstellingen voor meer informatie en andere licentieopties.

Apparaatlicenties van Creative Cloud voor het onderwijs voorzien in de mogelijkheid om een licentie toe te wijzen aan een specifieke computer in plaats van een licentie op naam of een licentie met serienummer. Gebruikers hoeven zich nooit aan te melden of een serienummer in te voeren om de software te gebruiken. De licenties zijn gekoppeld aan distributiegroepen voor computers, die automatisch worden gemaakt wanneer u producten bestelt.

Klanten met een lidmaatschap van Creative Cloud voor het onderwijs moeten een VIP-order voor apparaatlicenties plaatsen bij een geautoriseerde Adobe-leverancier voor het onderwijs. Adobe maakt vervolgens een distributiegroep voor de bestelde producten. Als u bijvoorbeeld 100 licenties voor Creative Cloud Alle apps en 50 licenties voor Photoshop aanschaft, worden er twee distributiegroepen gemaakt.

Kijk naar de uitleg van Adobe-evangelist Andrew Trice over het distribueren van Creative Cloud voor het onderwijs, apparaatlicenties en de beste methoden voor het distribueren met Creative Cloud Packager.

Distributiedetails

U kunt de Creative Cloud-applicaties verkrijgen en licentiëren met Creative Cloud Packager. U kunt deze downloaden via het beheerportaal van uw team (creative.adobe.com). Als u de packager eenmaal hebt gedownload, dan maakt u distributiepakketten aan die de applicaties bevatten die u wilt. Deze pakketten kunnen vervolgens worden gedistribueerd of geïnstalleerd op de systemen van cliënten. De pakketten bevatten alle licentiegegevens die nodig zijn voor activering.

Distributieworkflows en gedetailleerde instructies

Zie Creative Cloud voor het onderwijs onder Creative Cloud voor teams voor de relevante distributieworkflows en gedetailleerde instructies.