Adobe werkt samen met toonaangevende onafhankelijke leveranciers van distributieoplossingen. In dit artikel worden een aantal van deze leveranciers vermeld.

Naast de leveranciers van distributieoplossingen is er ook een speciale pagina van het Munki-project die gaat over distributie van Adobe® Creative Suite® 6 met Adobe Application Manager Enterprise Edition.

Raadpleeg de websites van de leveranciers voor de nieuwste documentatie over distributie van Adobe-producten met de hulpprogramma's van de desbetreffende leveranciers.

• JAMF Software

http://www.jamfsoftware.com

• Absolute Software

http://www.absolute.com/

• Filewave

http://www.filewave.com

• Munki

http://code.google.com/p/munki/wiki/MunkiAndAdobeCS6

• Symantec

http://www.symantec.com