Adobe Drive-utvidelse vises ikke i Favoritter-panel

I Bridge CC 2015 vises ikke Adobe Drive-utvidelsen i Favoritter-panel etter det har blitt installert (Windows og Mac OS).

Løsning: Legg til utvidelsesmappen

Hvis Adobe Drive-utvidelsen ikke vises etter installasjon, gjør følgende for å legge den til i Favoritter-panelet i Bridge CC 2015:

1. Kopier mappen Adobe Drive-utvidelse som du finner:

Windows: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC Extensions\
    Mac OS X: /Library/Application Support/Adobe/Bridge CC Extensions/

2. Lim inn den kopierte mappen på:

Windows: C:\Program Files\Common Files\Adobe\Bridge CC 2015 Extensions\

Mac OS X: /Library/Application Support/Adobe/Bridge CC 2015 Extensions/

3. Start Bridge på nytt.