Bridge gjenkjenner ikke enkelte enheter

I Mac OS X 10.11.x gjenkjenner ikke Bridge CC og Bridge CC 2015 følgende typer enheter:

• Enheter (som kameraer eller Android-baserte enheter) tilkoblet i PTP (Picture Transfer Protocol)- eller MTP (Media Transfer Protokol)-modus.
  • iEnheter som iPad eller iPhone

Berørte versjoner

Adobe Bridge CC og Bridge CC 2015

Operativsystem

Mac OS X 10.11

Løsning

Dette problemet er løst i Bridge CC 2017. Fra utgivelsen av Bridge CC 2017 7.0 vil enheter nå gjenkjennes av Adobe Photo Downloader.

For å løse dette problemet:

• Oppdater til den nyeste versjonen av Bridge. For å se etter oppdateringer i Bridge CC velger du Hjelp > Oppdateringer. For å vite hvordan du oppdaterer appen, se Oppdatere Creative Cloud-programmer.
  • Last ned nyeste versjon av Adobe Bridge CC 2017. For å laste ned går du til http://www.adobe.com/products/bridge.html. Du må ha dine påloggingsdetaljer for Adobe ID for å fortsette.

For detaljerte instruksjoner for hvordan du importerer bilder fra din tilkoblede enhet ved hjelp av Adobe Bridge, seImporter bilder fra et digitalt kamera, kortleser eller mobilenhet med Photo Downloader.