Eksport -panelet har stoppet med å vise tilgjengelige tjenester i Bridge CS6.

Berørte produktversjoner

Adobe Bridge CS6 (versjon 6.0)

Operativsystemer

Windows og macOS

Løsning

Følg trinnene nedenfor for å løse dette problemet:

1. Avslutt Bridge CS6, hvis det kjører allerede.

2. Gå til mappeplasseringen nevnt nedenfor:

• Windows: C: \Users\<user name>\AppData\Roaming\Adobe\Bridge CS6\
    • Mac: /Users/<user name>/Library/Application Support/Adobe Bridge CS6/

Lagre eksport-panel mappen på et sted du husker, f.eks. på skrivebordet.

Etter sikkerhetskopiering, slett eksport-panel mappen fra Adobe Bridge CS6 mappen nevnt ovenfor.

3. Gå til mappeplasseringen nevnt nedenfor:

• Windows: C: \Program Files\Adobe\Adobe Bridge CS6 (32- or 64-Bit)\PublishPanel\Factory\zxp\
    • Mac: Gjør følgende:
      1. Gå til /Applications/Adobe Bridge CS6/
      2. Høyreklikk på Adobe Bridge CS6.app filen og velg vis pakkeinnhold fra den kontekstuelle menyen.
      3. Gå til Contents/Resources/PublishPanel/factory/zxp/ mappen i Adobe Bridge CS6-programinnholdet.
  4. I zxp-mappen vil du finne følgende .zxp-filer: Computer_Upload.zxp, Facebook_Upload.zxp, Flikr_Upload.zxp, Photoshop.com_Upload.zxp

Sikkerhetskopier alle .zxp filer.Etter sikkerhetskopiering, slett .zxp filene her.

5. Last ned Arkiv.zip filen vedlagt nedenfor og pakk den ut.

Last ned

Kopier alle individuelle .zxp filer fra det utpakkede innholdet og lim det inn i zxp mappen nevnt i trinn 3 ovenfor.

6. Start Bridge CC CS6.

Du bør nå kunne se tjenestene i eksport- panelet.